GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΙΛΕΡ στα Κύθηρα! Βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα σε μονοπάτι...

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση μιας απανθρακωμένης γυναίκας, η οποία βρέθηκε σε μονοπάτι κοντά στη Χώρα, στα Κύθηρα. Η γυναίκα εντοπίσ...


Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση μιας απανθρακωμένης γυναίκας, η οποία βρέθηκε σε μονοπάτι κοντά στη Χώρα, στα Κύθηρα.
Η γυναίκα εντοπίστηκε από διερχόμενο στις 8:50 το πρωί, ενώ δίπλα της βρέθηκε εύφλεκτο υλικό και ένας αναπτήρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα περίπου 60 ετών, που διατηρεί κατάστημα με σουβενίρ, καθώς ο σύζυγός της προχώρησε στην αναγνώριση του πτώματος.
Η αστυνομία ερευνά όλα τα σενάρια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί τείνουν προς το σενάριο της αυτοχειρίας, καθώς δίπλα της ακριβώς βρέθηκε ο αναπτήρας και ένα μπουκαλάκι που μάλλον περιείχε νέφτι, ενώ δεν υπάρχει κανένα ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Την ίδια ώρα, η οικογένειά της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.
Σύμφωνα με τα kythiraika.gr, η γυναίκα βρέθηκε γυμνή και σε κακή κατάσταση. Ο εντοπισμός της έγινε στον δρόμο προς Κακόπρινο.
Ήδη, έχει κληθεί ιατροδικαστής, στον οποίο έχουν σταλεί φωτογραφίες της γυναίκας για μια πρώτη εκτίμηση. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται ότι θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση