GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

MΠΕΝ ΑΦΛΕΚ! «Ξανακύλησε» στο αλκοόλ μετά τον χωρισμό με την Τζένιφερ Λόπεζ!

Εν μέσω φημών για επικείμενο διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ, έκδηλη είναι η ανησυχία φίλων του ηθοποιού ότι πίνει ξανά, καθ...


Εν μέσω φημών για επικείμενο διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ, έκδηλη είναι η ανησυχία φίλων του ηθοποιού ότι πίνει ξανά, καθώς το διαζύγιο με την τραγουδίστρια, πλησιάζει.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, φίλοι λένε ότι ο ηθοποιός – ο οποίος παλεύει με τον αλκοολισμό και τον εθισμό στον τζόγο εδώ και δεκαετίες – υποφέρει από «οξεία θλίψη» καθώς ο γάμος του καταρρέει. Ακόμα, οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι ο Μπεν Άφλεκ είτε «κινδυνεύει» να ξεφύγει είτε έχει ήδη επιστρέψει στο ποτό. Μάλιστα, ένας από αυτούς δήλωσε: «Ακούω ότι πίνει. Είναι γεμάτος δαίμονες, ένα πραγματικά προβληματικό άτομο». Άλλος ένας, μάλιστα, πρόσθεσε το εξής: «Ανησυχούν πραγματικά όλοι εκείνοι που νοιάζονται για εκείνον».
Εκπρόσωποι του Μπεν Άφλεκ, ωστόσο, δεν απάντησαν σε αίτημα της «Daily Mail» για σχόλια. Πάντως, η αποκάλυψη για τον Μπεν Άφλεκ έγινε καθώς πηγές από το περιβάλλον της Τζένιφερ Λόπεζ τόνισαν ότι η μητέρα της τραγουδίστριας έχει πλέον «στραφεί εναντίον» του ηθοποιού, παρά το γεγονός ότι αρχικά ενθάρρυνε την κόρη της να αναζωπυρώσει το ειδύλλιο της, το 2022, με εκείνον.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν, το βράδυ της Κυριακής (09/06) στην κοινή έπαυλή τους αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία διαθέτει 12 υπνοδωμάτια. Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν τέσσερις ώρες στο σπίτι, το οποίο τώρα φέρεται να πωλείται.
Επίκειται διαζύγιο, λένε πηγές
Η Τζένιφερ Λόπεζ ακύρωσε ολόκληρη την καλοκαιρινή της περιοδεία σε μια προφανή προσπάθεια για να σώσει το γάμο της, αλλά πολλές πηγές λένε τώρα ότι «το διαζύγιο επίκειται». Μια πηγή δήλωσε: «Καταλαβαίνω ότι εκείνος έχει φύγει, αλλά εκείνη δεν έχει ακόμη αποδεχτεί την αλήθεια της κατάστασης και πιστεύει ότι με θεραπεία μπορεί να τα καταφέρουν».
Ακόμα, η ίδια πηγή πρόσθεσε το εξής: «Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη από το γεγονός ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με τα συναισθήματα των πέντε παιδιών που έχουν μαζί. Οι λόγοι για τους οποίους δεν τα κατάφεραν, είναι πολλοί, αλλά όταν χάνεις την οικογένεια της J.Lo, χάνεις και την ίδια την J.Lo. Η μαμά της και οι αδελφές της είναι εναντίον του».
Ο δαιίμονας του αλκοολισμού που ταλαιπωρεί τον Μπεν Άφλεκ
Ο Μπεν Άφλεκ δήλωσε ότι σταμάτησε να πίνει για πρώτη φορά το 1997. Χαρακτηριστικά, τότε ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Ήθελα απλώς να σταματήσω. Άρχισα να μετανιώνω για κάποια πράγματα που έκανα όταν ήμουν μεθυσμένος. Είναι αστείο να είσαι αντιπαθητικός ή εκτός ελέγχου, αλλά μετά σκέφτεσαι: “Νομίζω ότι πλήγωσα τα συναισθήματα αυτού του ατόμου, έκανα τον εαυτό μου ρεζίλι, δεν ήθελα να φιλήσω αυτό το κορίτσι”. Δεν έχω σχεδόν καθόλου αναστολές, οπότε είναι επικίνδυνο για εμένα».
Στη συνέχεια, το 2001, ακολούθησε ειδική θεραπεία αφού, τόσο το 2017 όσο και το 2018, είχε πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης. Την επόμενη χρονιά, ωστόσο, υπήρξε ένα πισωγύρισμα, όταν είχε εντοπιστεί να φεύγει μεθυσμένος από ένα αποκριάτικο πάρτυ. Ακόμα, ο Μπεν Άφλεκ, το 2020, είχε τονίσει το εξής: «Οι άνθρωποι με ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, και εγώ είμαι ένας από αυτούς, έχουν αυτό το είδος βασικής δυσφορίας όλη την ώρα, που προσπαθούν να εξαφανίσουν. Προσπαθούν να κάνουν τον εαυτό τους να νιώσει καλύτερα με το φαγητό ή το ποτό ή το σεξ ή τον τζόγο ή τα ψώνια ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό καταλήγει να κάνει τη ζωή σου χειρότερη. Τότε κάνεις περισσότερα από αυτά για να εξαφανίσεις αυτή τη δυσφορία. Τότε αρχίζει ο πραγματικός πόνος. Γίνεται ένας φαύλος κύκλος που δεν μπορείς να σπάσεις. Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση