GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η ΙΣΤΟΡΙΑ της χώρας. Όχι μόνο της Αριστεράς..."

Θόδωρος Μαργαρίτης Αυτή την εφημερίδα την έχω πουλήσει στους δρόμους. Στην Καισαριανή, στην Δάφνη, στην Ν. Σμύρνη, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο,...


Θόδωρος Μαργαρίτης
Αυτή την εφημερίδα την έχω πουλήσει στους δρόμους. Στην Καισαριανή, στην Δάφνη, στην Ν. Σμύρνη, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο Πολυτεχνείο, στον σταθμό της Ομόνοιας.
Υπήρξα μικρό-μέτοχος όταν προσπάθησαμε να την σώσουμε με τον Συνασπισμό. Είναι τα νιάτα και ο πολιτικός ρομαντισμός μου! Ακόμα και όταν έφυγα από τον ΣΥΡΙΖΑ και δέχτηκα επιθέσεις εξακολουθούσα για ένα διάστημα να την αγοράζω. Και όταν μετά από χρόνια έδωσα συνέντευξη, ειλικρινά συγκινήθηκα.
Δεν θα πω τίποτα για το κλείσιμο του καθημερινού της φύλλου. Δεν μού πέφτει πια λόγος. Αλλά η ΑΥΓΗ είναι η ιστορία της χώρας. Όχι μόνο της Αριστεράς.

1 σχόλιο

  1. Ναι,ρε Μαργαριτη,αλλες εποχες.Ο,τι και να πουλησες,ομως,η παρακαταθηκη ειναι κατι αμουστακα τσογλανια,που κοπροσκυλιαζουν ζημιωνοντας και κατι γρουσουζικα ραμολι που τους κανουν πλακα οι ΑΡΔ.Και αμα δεν μπορουμε να κρατησουμε μια εντυπη "ΑΥΓΗ",αλλο αν το παρον και το μελλον ειναι η ηλεκτρονικη μορφη,τί να συζηταμε;Α!μην ξεχνας οτι ο κοσμος του Συριζα,κυριως,ειναι νεοι,διαδυκτιακοι τυποι και οχι σκατηγεροι του ΚΚΕπου παιρνουν τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ με σημα τηνCoca Cola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση