GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κόσμος έχει βαρεθεί τη Ρωσοφοβία! Οι Ρώσοι ποτέ δεν ταπείνωσαν ανθρώπους, σε αντίθεση με τους Δυτικούς...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε το 2022, αλλά το 2014, όταν Ουκρανοί Ναζί και...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο πόλεμος δεν ξεκίνησε το 2022, αλλά το 2014,
όταν Ουκρανοί Ναζί και...

φασίστες πήγαν στο Ντονμπάς
για να σκοτώσουν τους Ρώσους»
Λούμπος Μπλάχα, Αντιπρόεδρος του Σλοβακικού κοινοβουλίου και σύμβουλος του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίκο για την εξωτερική πολιτική

Με τη σημερινή του παρέμβαση ο μαρξιστής Λούμπος Μπλάχα, μας δείχνει πως στην αποικία των ΗΠΑ με την ψευδεπίγραφη ονομασία "ευρωπαϊκή ένωση" υπάρχουν κι αυτοί που αντιστέκονται, απέναντι στη "σωστή πλευρά της ιστορίας", το μεγάλο Νατοϊκό Μέτωπο -σαν το ελληνόφωνο με Νατοϊκό αριστερό και δεξιό πρόσημο-, απέναντι στον Ρωσικό ιμπεριαλισμό:

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί τη Ρωσοφοβία.
Ας το παραδεχτούμε: η Δύση χάνει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Με στρατιωτική, πολιτική και ηθική έννοια.
Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, απλά πάρτε λίγο ποπ κορν και δείτε πώς χάνουν οι πολεμοκάπηλοι στη Δύση, πώς οι δικοί τους άνθρωποι επαναστατούν εναντίον τους, πώς καταρρέει ο νεοφιλελευθερισμός.
Όλα έχουν τελειώσει.
Όλος ο κόσμος επαναστατεί ενάντια στη Δύση. Από την Τζακάρτα στο Καράκας. Οι Ρώσοι ποτέ δεν ταπείνωσαν αυτούς τους ανθρώπους, σε αντίθεση με τους Δυτικούς. Και το ξέρουν καλά.
Σε λίγες εβδομάδες ή μήνες, ολόκληρο το εγχείρημα της παγκοσμιοποίησης θα έχει τελειώσει
»

Λούμπος Μπλάχα

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Λούμπος Μπλάχα, κατά τη διάρκεια της λεγόμενης "ελληνικής κρίσης" το 2015, στήριξε ανοιχτά τον Σύριζα και υπερασπίστηκε τα επιχειρήματα του Αλέξη Τσίπρα και τότε το κόμμα του δεν είχε κυβερνητική εξουσία στην Σλοβακία. Μετά την πειθήνια υποταγή του Σύριζα και του Τσίπρα, με το "αριστερό μνημόνιο" πλήρους ξεπουλήματος της Ελλάδας, συνέχισε να επικρίνει περαιτέρω την ΕΕ για την επιβολή ενός «νεοφιλελεύθερου μοντέλου», αμερικανικής έμπνευσης.

Το ποιος είναι ο Λούμπος Μπλάχα και πως αντιμετωπίζει τις πολιτικές της ΕΕ, διαφορετικά από την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά:

Στις εκλογές της Σλοβακίας (30 Σεπτέμβρη 2023), ο Φίκο γίνεται πρωθυπουργός - .
Ο νέος Αντιπρόεδρος του Σλοβακικού κοινοβουλίου, Luboš Blaha, μετά την εκλογή του από τη βουλή, εγκαταστάθηκε στο Γραφείο Αντιπροέδρου και οι πρώτες του ενέργειες ήταν να πετάξει τη σημαία της ΕΕ και να αντικαταστήσει το πορτρέτο της προέδρου της Σλοβακίας Ζουζάνα Τσαπούτοβα (πρόεδρος της Σλοβακίας ως τις 15 Ιούνη 2024), με ένα πορτρέτο του Τσε Γκεβάρα (κι ο Πολάκης έβαλε πορτρέτο του Τσε στο υπουργικό του γραφείο, αλλά υπηρέτησε πιστα  τις Νατοϊκές πολιτικές της κυβέρνησής του
Ο Πολάκης ξεφτιλίστηκε από χρόνια, πριν το σημερινό "άδειασμα" από το κόμμα Κασσελάκη Big Pharma...).
Μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο με τις πρώτες του ενέργειες με τον τίτλο «Φθινοπωρινός Καθαρισμός»!

"Ίδρυμα Τσίπρα"... «οι γύφτοι γίναν δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι»!

Ένας από τους βασικούς λόγους απόπειρας δολοφονίας του Προέδρους της Σλοβακίας, που "αγνοήθηκε" από την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, που μιλούσε για τη στάση του εναντίον του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί Σλοβακία... έρευνα για το «τσίρκο Covid» και τα €μVόλια!

21 Ιούνη 2024: Γιατί η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί & το παιχνίδι με τη φωτιά είναι πολύ επικίνδυνο...

24 Ιούνη 2024: 27 ηλίθιοι & κι αναλφάβητοι υπουργοί εξωτερικών, χαμηλόβαθμοι Νατοϊκοί υπάλληλοι!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση