GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! "ΚΟΛΛΗΣΕ" το ασανσέρ από την Μενδώνη και την Παναγιωταρέα...

Marka2 Δεν θα πλήξουμε ποτέ με δαύτους. Η Μενδωνη επιχείρησε να ανέβει στο γραφείο του δημάρχου Νίκου Σακκά με το ασανσέρ μαζί με την Άννα Π...


Marka2
Δεν θα πλήξουμε ποτέ με δαύτους. Η Μενδωνη επιχείρησε να ανέβει στο γραφείο του δημάρχου Νίκου Σακκά με το ασανσέρ μαζί με την Άννα Παναγιωταρέα και ακόμη δυο συνεργάτες της. Το ασανσέρ του Δημαρχείου Τρικάλων όμως είναι εξαιρετικά μικρό και μοιραία “κόλλησε” από το βάρος.
----------------------------------------
Μία άτυχη στιγμή είχε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, στο Δημαρχείο των Τρικάλων.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalavoice, η υπουργός επιχείρησε να ανέβει στον 1ο όροφο -όπου βρίσκεται το γραφείο του δημάρχου Νίκου Σακκά- με το ασανσέρ μαζί με την Άννα Παναγιωταρέα και ακόμη δυο συνεργάτες της.
Όπως το ασανσέρ του Δημαρχείου Τρικάλων, που είναι εξαιρετικά μικρό, «κόλλησε».
Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ παρενέβη και ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Ζαραμπούκας, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση με ανελκυστήρες προκειμένου να απεγκλωβίσει την υπουργό και τους συνεργάτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση