GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗ "ΖΩΝΗ ΤΟΥ 3%"! ΚΕΡΔΙΖΕΙ την κεντρώα δυσαρέσκεια για τη ΝΔ το κόμμα Λοβέρδου...

Το μεγαλύτερο θρίλερ αυτών των εκλογών θα αφορά κατά πάσα πιθανότητα τα ...μικρά κόμματα καθώς είναι αρκετά εκείνα που κινούνται στη ζώνη το...

Το μεγαλύτερο θρίλερ αυτών των εκλογών θα αφορά κατά πάσα πιθανότητα τα ...μικρά κόμματα καθώς είναι αρκετά εκείνα που κινούνται στη ζώνη του 3%.
Μετά τη ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση και ΚΚΕ, φαίνεται κατ' αρχάς σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις η Νίκη και η Πλεύση Ελευθερίας να υπερβαίνουν σχετικά έυκολα το φράγμα αυτό. Από εκεί και πέρα στη ζώνη του 3%, που είναι και το κρίσιμο εκλογικό κατώφλι για τη διεκδίκηση έδρας αλλά και για την επόμενη ημέρα των πολιτικών εξελίξεων, βρίσκονται το ΜέΡΑ25, η Νέα Αριστερά, η «Φωνή της Λογικής» καθώς και οι "Δημοκράτες" με τα ποσοστά στην εκτίμηση ψήφου να διαμορφώνονται ως εξής:
Νέα Αριστερά 2,1% - 4,3%
ΜέΡΑ25 2,1% - 4,3%
Φωνή Λογικής 1,8% - 4%
Δημοκράτες 1,2% - 3%
Μάλιστα η περίπτωση των "Δημοκρατών" του Ανδρέα Λοβέρδου παρουσιάζει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό να είναι ουσιαστικά το μόνο κόμμα το οποίο -ενώ από τα δεξιά της η ΝΔ χάνει προς διάφορες πλευρές- παίρνει, από την πλευρά του κέντρου και της κεντροαριστεράς, κατά κύριο λόγο τους δυσαρεστημένους "γαλάζιους" ψηφοφόρους, κάτι που δεν καταφέρνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Με δεδομένο μάλιστα ότι όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις η ΝΔ παρουσιάζει μια κάμψη λόγω της αυξημένης δυσαρέσκειας και με δεδομένο επίσης ότι δεν κρίνεται η κυβερνητική σταθερότητα σε αυτές τις εκλογές, φαίνεται ότι το κόμμα Λοβέρδου λειτουργεί (και με τους αναποφάσιστους ακόμη σε σχετικά ψηλά ποσοστά) ως δεξαμενή υποδοχής αυτής της δυσαρέκειας που πλησιάζοντας προς το άνοιγμα της κάλπης θα μεγαλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση