GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΜΕΤΟΣ! Δεν είναι μόνο η Ζήνα Κουτσελίνη. ΕΙΝΑΙ και ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου...

Μία κοινωνία σε αποκτήνωση και μία τηλεόραση σε παράκρουση. Η υπόθεση με την αποτρόπαια συμπεριφορά του ποινικολόγου Λύτρα, που ξυλοκόπησε μ...


Μία κοινωνία σε αποκτήνωση και μία τηλεόραση σε παράκρουση. Η υπόθεση με την αποτρόπαια συμπεριφορά του ποινικολόγου Λύτρα, που ξυλοκόπησε με αδιανόητη αγριότητα τη σύζυγό του – έχοντας και ιστορικό ανάλογων συμπεριφορών – δεν φαίνεται να συγκινεί το ίδιο όλους.
Και κυρίως υπάρχουν άνθρωποι, που ανενδοίαστα και προκλητικα εξισώσουν το θύτη με το θύμα, δείχνοντας την άρρωστη νοοτροπία, που υπάρχει σε ένα κομμάτι της κοινωνίας, φυσικά και της τηλεόρασης.
Μετά την Ζήνα Κουτσελίνη, που ανησύχησε για την καριέρα του νταή δικηγόρου και την γελοία δήλωση του του Αλέξη Κούγια περί “ανδρίκιας” παραδοχής της πράξης από τον ποινικολόγο – αφού βέβαια πιάστηκε στα πράσα και δεν μπορούσε πλέον να επιβάλλει τη σιωπή – ήρθε και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Βαγγέλης Παπαδημητρίου.
Φαίνεται ότι κάποιοι δεν ξεχωρίζουν τις προσωπικές τους σχέσεις από τις πράξεις των ανθρώπων. Ο κ. Παπαδημητρίου είπε μεν ότι θα συνεχίσει να… αγαπάει και είναι φίλος του Λύτρα – ως εδώ ίσως δεν υπάρχει θέμα, ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τους φίλους του.
Αλλά το συνέχισε. Είπε ότι ο Λύτρας δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση (αλήθεια ε;;;;, έφαγε άγριο ξύλο και ο δικηγόρος😉 και ότι «οι εσωτερικές πληγές και για τους δύο ανθρώπους (!!!!)», βάζοντας στην ίδια μοίρα τον άθλιο θύτη με το ανυπεράσπιστο θύμα, που βίωνε δίπλα του τα αβίωτα.
Κάτι συμβαίνει στην κοινωνία μας. Και είναι πολύ ανησυχητικό και άρρωστο…

Γιάννα
Ό,τι σκατά είναι η Κουτσελινη, είναι κι αυτός! Κι αυτός είναι δέκα φορές περισσότερο, διότι παρουσιάζεται καθημερινά με ένα δήθεν αριστερό προσωπείο στο χαμαιτυπείο του Σκάι. Εμετός

2 σχόλια

  1. Και γιατί βλέπετε ΣΚΑΙ βρε παιδιά; Μήπως είναι δικό σας το λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι,δεν αντεχουμε,πλακα μας κανεις;Απλα,και πολυ καλα για να μαθαινουμε ποσο σκουληκια ειναι καποιοι,υπαρχουν στιγμιοτυπα στο Χ.Ειναι δε τοσο σιχαματα,κυριως η κυρατσα,που δεν υπηρχε διαταγη ανωθεν,οπως γινεται με την μαφια του Κουλη,να προπαγανδισουν.Ακομη και η διμουτσουνη κολοβη οχια,η Σκατιανα δεν συμπεριφερθηκε ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση