GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ στη φυλακή ο Κορκονέας...

Στη φυλακή αναμένεται να επιστρέψει ο Επαμεινώνδας Κορκονέας καθώς αναιρέθηκε για δεύτερη φορά το ελαφρυντικό του σύννομου βίου το οποίο ανα...


Στη φυλακή αναμένεται να επιστρέψει ο Επαμεινώνδας Κορκονέας καθώς αναιρέθηκε για δεύτερη φορά το ελαφρυντικό του σύννομου βίου το οποίο αναγνωρίστηκε σε δεύτερο βαθμό στον πρώην ειδικό φρουρό, σπάζοντας με τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτοδίκως για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.
Έτσι, θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τέταρτη φορά όπου θα κριθεί αν θα πρέπει ή όχι να του αναγνωριστεί το επίμαχο ελαφρυντικό που είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τα ισόβια, ποινή η οποία είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας.
Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή και τη δεύτερη αναίρεση κατά της εφετειακής απόφασης ως προς το ζήτημα της αναγνώρισης του ελαφρυντικού του σύννομου βίου στον Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση