GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΙΣΗΜΑ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Δούκας...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, καθώς αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ των διεκδικτών της ηγεσίας του κόμματος απέναντι στον Νίκο Αν...


Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, καθώς αρχίζει να συμπληρώνεται το παζλ των διεκδικτών της ηγεσίας του κόμματος απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη.
Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει αύριο, Πέμπτη, ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.
Απαντώντας στο κάλεσμα του Μανώλη Χριστοδουλάκη «πάμε Χάρη», ο δήμαρχος Αθηναίων θα ανακοινώσει «ναι, Μανώλη, πάμε», σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε στο MEGA η Χριστίνα Κοράη, επικαλούμενη στενούς συνεργάτες του Χάρη Δούκα.
Μια κίνηση που προκαταλαμβάνει τις ανακοινώσεις που θα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την Κυριακή, κατά τις οποίες αναμένεται να παρουσιάσει τη δική του πρόταση για εσωκομματικές κάλπες τον Νοέμβριο.
Νωρίτερα, ο πρώην γραμματέας του κόμματος και βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, το όνομα του οποίου είχε επίσης ακουστεί για την ηγεσία του κόμματος, ανακοίνωσε πως στηρίζει την υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση