GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ γραμμή να λένε τον Τσίπρα διαπλεκόμενο..."

Lina Απορώ, πώς είναι δυνατόν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να βλέπουν ότι έχει δοθεί γραμμή να λένε τον Τσίπρα διαπλεκόμενο και να μην παίρνουν θέση....


Lina
Απορώ, πώς είναι δυνατόν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να βλέπουν ότι έχει δοθεί γραμμή να λένε τον Τσίπρα διαπλεκόμενο και να μην παίρνουν θέση.
Αυτή τη γραμμή την ακολουθούν επίσημα μέλη κ τρολ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κ δεξιοί στο διαδίκτυο. Είναι η λεγόμενη βάση Κασσελάκη .
'Η φύγετε μέσα από τον βούρκο που έφτιαξε ο Νάρκισσος αλαζόνας με το παρεάκι του, ή αποδεχτείτε ότι κυλήσατε κ σεις στη λάσπη μαζί τους . Αδιανόητο.Ασύλληπτο. Δεν αργεί η ώρα που θα γυρεύετε έδρα ξανά. Περνάει ο καιρός γρήγορα.

1 σχόλιο

  1. Ξερεις κατι κοπελια;Αμα δεν σεβεσαι την πλειοψηφια μιας εκλογικης αναμετρησης και γκρινιαζεις σαν κωλογρια με ανοια,ουτε για παρεα δεν κανεις.Πεντε χρονια κανατε την παπια στην υποδαυλιση Τσιπρα.Τωρα μου ξυπνησατε.Οσο για τον Αλεξη,ασε να ξερω καλυτερα και τα λαθη τακτικης του και πολιτικα ατοπηματα.Και συμμαζεψε τις μαρκες το σπιτι του Παπελ τη μερα φραγγελιου κ.α.γιατι βαζετε λαδι στη φωτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση