GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ! Γυναίκα αστυνομικός (με χλιδάτη ζωή) έκλεψε χρυσή αλυσίδα από κρατούμενη στην Μύκονο...

Λάτρης των πολυτελών αυτοκινήτων και της καλής ζωής Γυναίκα αστυνομικός που υπηρετούσε στην Μύκονο συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6),...

Λάτρης των πολυτελών αυτοκινήτων και της καλής ζωής

Γυναίκα αστυνομικός που υπηρετούσε στην Μύκονο συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης (20/6), με την κατηγορία ότι έκλεψε μια χρυσή αλυσίδα από μία κρατούμενη συριακής καταγωγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη η οποία είναι υπαρχιφύλακας και υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, απαθανατίσθηκε από κάμερα του τμήματος να αφαιρεί το κόσμημα από όπου φυλάσσονταν μαζί με τα υπόλοιπα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας, που η αξία του, σύμφωνα με το θύμα, ανέρχεται στα 2.500 ευρώ.
Η κλοπή έγινε αντιληπτή όταν έφθασε η στιγμή η κρατούμενη να αφεθεί ελεύθερη και να παραλάβει τα προσωπικά της αντικείμενα και διαπίστωσε ότι της έλειπε η χρυσή αλυσίδα.
Ακολούθως, ενημέρωσε τους αστυνομικούς όπου και διαπιστώθηκε ότι η δράστιδα ήταν υπαρχιφύλακας, η οποία και συνελήφθη από στελέχη του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων.
Λάτρης των πολυτελών αυτοκινήτων και της καλής ζωής
Η υπαρχιφύλακας, σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, εμφανίζεται να οδηγεί υπερπολυτελή – σπορ αμάξια, να ποζάρει σε ακίνητα με πισίνες, αλλά και να ταξιδεύει σε μέρη που είναι συνώνυμα της πολυτέλειας, όπως το Dubai.





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση