GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λοιπόν, μαζικά στις κάλπες και καλή ψήφο για περισσότερη Ευρώπη, ή για ν' αλλάξουν από τα μέσα αυτή την Ευρώπη...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Carthago delenda est » ( Η Καρχηδόνα [Ευρωπαϊκή Ένωση] πρέπει να καταστραφεί ) Μάρκος Πόρκιος Κάτων

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Carthago delenda est»
(Η Καρχηδόνα [Ευρωπαϊκή Ένωση] πρέπει να καταστραφεί)
Μάρκος Πόρκιος Κάτων

Όλα τα πολιτικά κόμματα, του όλου πολιτικού φάσματος, βομβαρδίζουν στις αλλεπάλληλες εμφανίσεις τους στα ΜΜΕ την αναγκαιότητα "συμμετοχής" για την εκλογή ενός οργάνου που δεν έχει ούτε κατά διάνοια τα χαρακτηριστικά ενός αστικού, ή διορισμένου από έναν δικτάτορα κοινοβουλίου: "Σημαντικό να ψηφίσετε κι ας μην ψηφίσετε τον κόμμα μου"!

Ο Τζιόρτζιο Αγκάμπεν, εξηγεί τα αυτονόητα και πλήρως γνωστά σε όλους όσους "διαγωνίζονται" για τα 35.000 μηνιαίο εισόδημα, για "ν' αλλάξουν εκ των έσω την Ευρώπη", για... για... για... και πάει λέγοντας το παραμύθι. Ψεύδονται συνειδητά ΟΛΑ τα διεφθαρμένα πολιτικά κόμματα και υποψήφιοι καθόσον γνωρίζουν. Ο Αγκάμπεν, τόσο απλά μας εξηγεί ότι η λεγόμενη «Ευρωπαϊκή Ένωση» δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, αφού όλη η εξουσία βρίσκεται στα χέρια μιας επιτροπής γραφειοκρατών που ενεργούν χωρίς λαϊκή συναίνεση... Ευρώπη ή απάτη!

Γνωστά αλλά "πονάνε" πολύ... 18 Οκτώβρη 2022 Marcello Foa: «Το (α)όρατο σύστημα - Θα εξηγήσω γιατί δεν είμαστε πλέον κύριοι της μοίρας μας»!

«Ατλαντική κυβέρνηση κι ατλαντική αντιπολίτευση θέλουν την ψήφο σας ως συναίνεση για τους πολέμους του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης»... επισημαίνει ο Γερουσιαστής Fernando Rossi... Ευρωεκλογές: Θα ψηφίσετε αυτούς που ήθελαν να σας σκοτώσουν;

Ενωμένη Ευρώπη, "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" κι άλλες μαγικές λέξεις...
"Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος"... μας περιγράφει ο Διονύσιος Σολωμός, στο "Εἰς Φραγκίσκα Φράϊζερ"...

Όλα πολύ ωραία... κι οι πολίτες ας συνεχίσουν να λικνίζονται σ' αυτόν τον "ελεύθερο" και "δημοκρατικό" κόσμο...
Ψηφίζετε μαζικά, αλλά αποκλείεστε μόνον για ορισμένα απλά θεματάκια, που είναι κανόνες ευρωπαϊκού "πολιτισμού", όπως:
- Εάν δεν θέλετε να κάνετε την ένεση με μια πειραματική θεραπεία, αποκλείεστε!
- Εάν δεν θέλετε πόλεμο με τη Ρωσία, εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού, αποκλείεστε!
- Εάν δεν θέλετε τη Γενοκτονία στη Γάζα, αμφισβητείτε το "δικαίωμα στην αυτοάμυνα" των σιωναζί και θρηνείτε για τα περισσότερα από 15.000 δολοφονημένα παιδιά, αποκλείεστε!
Αν επιμένετε να πιστεύεται ότι γίνεται Γενοκτονία στην Παλαιστίνη και δεν καταγγέλετε τη Χαμάς, αποκλείεστε!
- Εάν έχετε αμφιβολίες για την "κλιματική αλλαγή" αποκλείεστε!
- Εάν έχετε αμφιβολίες για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των ομοφυλόφιλων, τρανσέξουαλ, διεμφυλικών, ουδέτερων, την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους και πως όλα αυτά (ΛΟΑΤΚΙ+) δεν πρέπει να παραμένουν μάθημα στην Δημόσια Εκπαίδευση (από Γ' Δημοτικού), αποκλείεστε!
- Εάν έχετε αμφιβολίες για την "πράσινη ανάπτυξη" αποκλείεστε!
- Εάν δεν σας αρέσουν τα φαγητά με κατσαρίδες, γρύλους, έντομα  και παρόλα αυτά προτιμάτε τη μπριζόλα, τα παϊδάκια -χωρίς να σκέφτεστε την αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα στον πλανήτη, αποκλείεστε!
- Εάν έχετε αμφιβολίες για την χρηματοδότηση από το "Ταμείο Ειρήνης" του κοκαϊνομανή μικρού φύρερ των ουκροναζί, την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και με πυρηνικά όπλα, αποκλείεστε!
- Εάν έχετε αμφιβολίες για την ανάθεση του δικαιώματος ν' αποφασίζει πανδημίες κι "εμβόλια", ο "Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας" (ιδιωτικός οργανισμός που χρηματοδοτείται από την Δά¨ιζερ κατά 80%) κι όχι το κάθε έθνος με τους δικούς του οργανισμούς, αποκλείεστε!
- Αν είστε κατά της ΕΕ και του ευρώ, αποκλείεστε!

Λοιπόν, μαζικά στις κάλπες και καλή ψήφο για περισσότερη Ευρώπη, ή για ν' αλλάξουν από τα μέσα αυτή την Ευρώπη... οι διαγωνιζόμενοι για την ψήφο σας...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση