GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΩΙΜΕ! Χώρισε η κόρη της Βανδή...

Όλγα Μαρκάτου Χώρισε η κόρη της Βανδή. Άλλο κακό να μην μας βρει! ------------------------------- Χωριστούς δρόμους πήραν η κόρη της Δέσποι...


Όλγα Μαρκάτου
Χώρισε η κόρη της Βανδή. Άλλο κακό να μην μας βρει!
-------------------------------
Χωριστούς δρόμους πήραν η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, όπως σημειώθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Μετά από δύο χρόνια, personal trainer και η κόρη της Δέσποινας Βανδή δεν είναι πλέον ζευγάρι, με τους δυο τους να έχουν χωρίσει εδώ και δέκα ημέρες περίπου. Η Τίνα Μεσσαροπούλου ακολουθεί πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και τόνισε πως δεν είχε καταλάβει πως συμβαίνει κάτι ανάμεσα στο ζευγάρι. Ωστόσο μετά τις φήμες του χωρισμού, η δημοσιογράφος επικοινώνησε με τον 35χρονο Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, ο οποίος της επιβεβαίωσε την είδηση. «Ο Αλέξανδρος είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός της.
«Νομίζω ότι ήταν ένας χωρισμός που επήλθε πάρα πολύ ήρεμα και μετά από συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού. Αποφάσισαν ότι πλέον έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Η Μελίνα είναι σε μια ηλικία που πρέπει να ζήσει και πέντε πράγματα, είναι μόλις 20 χρονών» αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
Να θυμίσουμε πως η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή ζει στο Λονδίνο για τις σπουδές της, ενώ επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα προκειμένου να συναντήσει αγαπημένα της πρόσωπα.
Η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στη συναυλία των Coldplay με τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα. Επίσης, πήγε με τις φίλες της στο κέντρο που εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση