GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΓΡΟΘΙΕΣ και κλωτσιές αστυνομικών με μετανάστες (από το Καμερούν) στην Κυψέλη...

Αδιανόητες σκηνές έχει καταγράψει με το κινητό του έλληνας πολίτης κάτοικος του κέντρου της Αθήνας παρακολουθώντας συμπλοκή αστυνομικών με ...


Αδιανόητες σκηνές έχει καταγράψει με το κινητό του έλληνας πολίτης κάτοικος του κέντρου της Αθήνας παρακολουθώντας συμπλοκή αστυνομικών με μετανάστες. Το επεισόδιο ξέσπασε το πρωί της Κυριακής στην οδό Ζακύνθου στην Κυψέλη μπροστά στα μάτια των περαστικών.
Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο το πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας εμπλέκεται σε βίαιο επεισόδιο με έναν μετανάστη από το Καμερούν. Ο αστυνομικός και ο μετανάστης ανταλλάσουν γροθιές και κλοτσιές ενώ ο δεύτερος αστυνομικός ούτε συμμετέχει στο επεισόδιο, ούτε καλύπτει τον συνεργάτη του αλλά ούτε και προσπαθεί να συλλάβει τον μετανάστη.

Τι έχει συμβεί
Ήταν λίγο μετά τις επτά το πρωί όταν ένα περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης πήγε στην οδό Ζακύνθου προκειμένου να διευθετήσει ένα επεισόδιο μεταξύ μεταναστών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των δέκα περίπου ατόμων στη θέα των αστυνομικών διέφυγαν στα στενά της περιοχής. Ένας νεαρός όμως έμεινε στο σημείο και ήρθε σε αντιπαράθεση με το πλήρωμα του περιπολικού.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο μετανάστης και ο αστυνομικός ήρθαν στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 31χρονος από το Καμερούν κάποια στιγμή φαίνεται να κλωτσά τον 25χρονο αστυνομικό που έπεσε στο έδαφος.
Ο αστυνομικός στη συνέχεια σηκώθηκε και χτύπησε σε διάφορα σημεία του σώματός του τον νεαρό από το Καμερούν με ένα γκλοπ. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση όπως αναφέρθηκε και πριν είναι η στάση του δεύτερου αστυνομικού ο οποίος δεν κάνει το παραμικρό ούτε για να βοηθήσει τον συνάδελφο του αλλά ούτε και να συλλάβει τον 31χρονο.
Τελικά, ο μετανάστης από το Καμερούν συνελήφθη ενώ έχει προκαλέσει φθορές στην πόρτα του περιπολικού. Όταν οδηγήθηκε στο αστυνομικό Τμήμα σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές, απείθεια και αντίσταση. Ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε ελαφρά στο δεξί του πόδι, μεταφέρθηκε στο 401 Γ.Σ.Ν και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο.
Είναι προφανές πως η ΕΛ.ΑΣ. έχει χάσει τον πόλεμο για τον έλεγχο των δρόμων της Αθήνας και όπως φαίνεται μέρα με τη μέρα χάνει και νέες μάχες για να επιβάλει την τάξη. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν απέχει πολύ η χρονική στιγμή που ακόμη και το κέντρο της Αθήνας θα καταστεί απροσπέλαστο γκέτο. 

1 σχόλιο

  1. Αφού είναι "μετανάστες", γιατί εξαφανίστηκαν σχεδόν όλοι, μόλις εμφανίστηκε το περιπολικό;
    Προφανώς, οι αστυνομικοί είναι ανεκπαίδευτοι. Είτε βγάζουν τα γκλομπ και δέρνουν αντί να ακινητοποιήσουν τον εκάστοτε ύποπτο, είτε αφήνουν τους συναδέλφους τους αβοήθητους. Και τα δύο προκαλούν αλγεινή εντύπωση.
    Το κέντρο έχει γκετοποιηθεί χρόνια τώρα. Δεν ΘΑ γίνει απροσπέλαστο.
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση