GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ! Ο συλληφθείς δημοσιογράφος έστελνε απειλητικά μηνύματα στο θύμα μετά τον ξυλοδαρμό...

Οργή και αποστροφή προκαλεί η νέα υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού γυναίκας από τον δημοσιογράφο σύντροφό της. Η γυναίκα, συνάδελφος του δράστη στη...


Οργή και αποστροφή προκαλεί η νέα υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού γυναίκας από τον δημοσιογράφο σύντροφό της. Η γυναίκα, συνάδελφος του δράστη στην ΕΡΤ, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κατάγματα στο πρόσωπο και σπασμένο σαγόνι από τα βίαια χτυπήματα ενώ ο δράστης κρατείται στο ΑΤ Ομόνοιας. Θα βρεθεί το πρωί  ενώπιον του εισαγγελέα.
Όπως κατήγγειλε η 30χρονη στις Αρχές, είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον συλληφθέντα, ο οποίος παύθηκε από την ΕΡΤ.
Μετά την λυσσαλέα επίθεση σε βάρος της συντρόφου του, ο δημοσιογράφος φέρεται να απέστειλε απειλητικά μηνύματα. Η γυναίκα πήρε βεβαίωση από το ΚΑΤ, υπέβαλε μήνυση εναντίον του και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη.
Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένη Κυριακής, ωστόσο, η καταγγελία έγινε χθες από την δημοσιογράφο στην ΓΑΔΑ. Ο συλληφθείς εργάζεται στην ΕΡΤ, είναι πατέρας δύο παιδιών και βρίσκεται σε διάσταση με την σύζυγό του.
Η γυναίκα νοσηλεύεται φρουρούμενη με σπασμένο το σαγόνι ενώ ο δημοσιογράφος κρατείται και θα δικαστεί στο Αυτόφωρο την Τετάρτη.

Η καταγγελία και η σύλληψη
Το πρωί της Τρἰτης η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μετέβη στο γραφείο αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας στο Α.Τ. Ομόνοιας και κατήγγειλε τον σύντροφό της για ξυλοδαρμό.
Η νεαρή γυναίκα ήταν εμφανώς χτυπημένη ενώ έφερε βεβαίωση από το νοσοκομείο. Αναμένεται να μεταβεί στον Ιατροδικαστή Υπηρεσία για εξέταση.
Ο δημοσιογράφος συνελήφθη περί τις 5:30 το απόγευμα. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο σπίτι του και τον συνέλαβαν καθώς είχε ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση