GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΠΕΛΥΣΕ (και) τον Τσίπρα ο Κασσελάκης...

Με νέα απομάκρυνση στελέχους της παλιάς φρουράς στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης τις αλλαγές στο κόμμα, με την απόφαση να μην συν...


Με νέα απομάκρυνση στελέχους της παλιάς φρουράς στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης τις αλλαγές στο κόμμα, με την απόφαση να μην συνεχίσει την συνεργασία του κόμματος με τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος είχε παύσει τα καθήκοντά του εξαιτίας της υποψηφιότητας του στις ευρωεκλογές.
Ο ίδιος ο κ. Τσίπρας βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή λέγοντας πως απολύθηκε, όμως το παρασκήνιο είναι ακόμα πιο ζουμερό. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του in ο Γιώργος Τσίπρας αν και ήταν υποψήφιος στις ευρωεκλογές πληρωνόταν ως διευθυντής της ΚΟ παρά ότι τη θέση την είχε ο Θάνος Μωραΐτης.

Κι όμως μετά τις εκλογές ο κ. Τσίπρας είπε ότι απολύθηκε μιλώντας για τη λύση της σύμβασης εργασίας. Σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας είχε ζητήσει να συνεχίσει να πληρώνεται για έναν επιπλέον μήνα, μετά την αντικατάστασή του και την υποβολή υποψηφιότητας για στην ευρωβουλή. Και αυτό για να διατηρήσει την ασφαλιστική κάλυψη και έτσι έμεινε τελικά έμμισθος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ότι είχε ζητήσει.
Οπως τονίζουν από την Κουμουνδούρου, όλα όσα ο ίδιος υποστήριξε ότι δήθεν αποτέλεσαν την αιτία της διακοπής της σύμβασης του, είναι τουλάχιστον προσχηματικά καθώς δεν ήταν «εκτός γραμμής» όσων ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, είχε ανακοινώσει στην συνεδρίαση της ΚΟ, την προηγούμενη εβδομάδα.

Τι δήλωσε ο Γ. Τσίπρας
Ο Γιώργος Τσίπρας προχώρησε σε δήλωση για την απομάκρυνση όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι «δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Ακολούθως πρόσθεσε ότι «πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων. Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας».
Τέλος, ο Γιώργος Τσίπρας είπε πως «σε ό,τι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση