GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΙΛΕΡ! ΠΤΩΜΑ με (10κιλο) βαρίδι στο πόδι στην παραλία του Σχινιά...

Δεν πίστευε στα μάτια του λουόμενος σήμερα το μεσημέρι, όταν ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα ενός πτώματος σε προχωρημένη σήψη, που ...


Δεν πίστευε στα μάτια του λουόμενος σήμερα το μεσημέρι, όταν ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα ενός πτώματος σε προχωρημένη σήψη, που επέπλεε κοντά στην παραλία του Σχινιά, στον Μαραθώνα!
Άμεσα ειδοποίησε το Λιμενικό και στην περιοχή σήμανε συναγερμός, με άνδρες του Σώματος να σπεύδουν στο σημείο, όπου, κατόπιν ανάσυρσής του από δύτη, να διαπιστώνουν πως πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 40-45 ετών, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Επιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη σορό του άνδρα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας φορούσε φόρμα, ενώ μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι στο αριστερό του πόδι υπήρχε δεμένος με σχοινί ένας δίσκος άρσης βαρών βάρους δέκα κιλών.
Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση