GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η καταστροφή που έρχεται και οι βαρύτατες ευθύνες Χριστοδουλίδη, Μητσοτάκη, αντιπολίτευσης..."

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί...

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Η προειδοποίηση του Χασάν Νασράλα και της Χεζμπολάχ προς τη Λευκωσία, ούτε τυχαία είναι, ούτε ασήμαντη μπορεί να θεωρηθεί.
Δεν πολεμήσαμε κατά των Τούρκων όταν εισέβαλαν στην Κύπρο το 1974, σε μια επιχείρηση που σχεδίασε και εκτέλεσε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών και ο επιφανέστερος διαχρονικά εκπρόσωπος των ισραηλινών-σιωνιστικών λόμπι στην Ουάσιγκτον, ο δήμιος της Κύπρου Χένρι Κίσινγκερ. Είμαστε όμως, κατά τα φαινόμενα, έτοιμοι να πέσουμε τώρα υπέρ εβραϊκών βωμών και εστιών, παραχωρώντας την Κύπρο για να επιτεθεί το Ισραήλ εναντίον του Λιβάνου και της Χεζμπολάχ και εισπράττοντας τα αντίποινα της Χεζμπολάχ και των συμμάχων της του «Άξονα της Αντίστασης», όπως αίφνης το Ιράν και η Υεμένη.
Τα ανθρωπάκια που κυβερνάνε Κύπρο και Ελλάδα νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν όλες τις βρωμιές που τους ζητάνε Αμερικανοί και Ισραηλινοί, χωρίς να υφίστανται καμιά συνέπεια και αποσπώντας, ως αντάλλαγμα για τη μετατροπή Κύπρου και Ελλάδας σε αποικίες πέμπτης κατηγορίας, το δικαίωμα να διαχειρίζονται προς ίδιον όφελος τα ξένα κεφάλαια που διακινούνται μέσω Κύπρου ή να λεηλατούν την ελληνική οικονομία και κοινωνία.
Διαβάστε τη συνέχεια στο www.konstantakopoulos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση