GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ Αποστολάκη! «ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ δέχονται μαύρα χρήματα...»

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, σημείωσε...


Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, σημείωσε πως πιστεύει ότι όλα τα κόμματα λαμβάνουν μαύρα χρήματα.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» και σχολιάζοντας τις αιχμηρές δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, πως δηλαδή παρέλαβε ένα χάος όταν έγινε πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Αποστολάκης ανέφερε: «Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;».
«Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται πως στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε ξεκάθαρες αιχμές για την οικονομική διαχείριση.
«Κυκλοφορεί απίστευτο μαύρο χρήμα στα κόμματα στη χώρα μας. Μου λένε πολλοί: "πάρε κι εσύ, δεν βγαίνει αλλιώς. Έτσι είναι η Ελλάδα". Λοιπόν - Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του στο Χ, προαναγγέλλοντας απολύσεις, τις οποίες αποκάλεσε «επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση