GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ! Χεράκι χεράκι με εντυπωσιακή ξανθιά ο (90χρονος) Αλέξανδρος Λυκουρέζος...

Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων όταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανίστηκε στο θέατρο Άλσος, συνοδευόμενος από μια ξανθιά εντυπωσιακή παρουσία...


Άστραψαν τα φλας των φωτογράφων όταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανίστηκε στο θέατρο Άλσος, συνοδευόμενος από μια ξανθιά εντυπωσιακή παρουσία.
Ο γνωστός ποινικολόγος που κάνει σπάνιες εμφανίσεις, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης του Σταμάτη Φασουλή «Τότε, τώρα, πάντα» φτάνοντας στο θέατρο πιασμένος χέρι χέρι με μια αιθέρια ύπαρξη.

Σύμφωνα με το Tlife, που επικοινώνησε μαζί του, πρόκειται για την ηθοποιό Τζένη Οικονόμου, η οποία όπως δήλωσε ο κ. Λυκουρέζος, είναι στενή του φίλη. Ο ίδιος δεν έκανε κάποιο άλλο σχόλιο.

Σημειώνεται ότι ο 90χρονος ποινικολόγος μετά από τον δεσμό του με το ειδύλλιό του με την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη, δεν είχε εμφανιστεί έως τώρα με κάποια άλλη κυρία στο πλευρό του και κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση