GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Χεζμπολάχ παύει να είναι "τρομοκρατική οργάνωση" για τον Αραβικό Σύνδεσμο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Σήμερα ο Αραβικός Σύνδεσμος, που κυριαρχείται από τα φιλοσιωνιστικά κι...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σήμερα ο Αραβικός Σύνδεσμος, που κυριαρχείται από τα φιλοσιωνιστικά κι...

αμερικανόφιλα καθεστώτα ανέκρουσε πρύμναν, για να εκτονώσει την οργή των αραβικών λαών εναντίον των μοναρχιών του κόλπου και του δικτατορικού καθεστώτος στην Αίγυπτο, που παρακολουθούν ως θεατές τη Γενοκτονία στη Γάζα!
Με μια απόφαση που κανένας δεν ανάμενε ο Σύνδεσμος εξάλειψε τη Χεζμπολάχ από τις τρομοκρατικές οργανώσεις, όπως επέβαλαν οι ΗΠΑ και το Ισραήλ στους δωσίλογους αραβο-σιωνιστές μονάρχες και δικτάτορες.
▪️ Ο Αραβικός Σύνδεσμος είναι ένας οργανισμός που περιλαμβάνει 22 κράτη μεταξύ της Βόρειας Αφρικής και των αραβικών χωρών.
▪️ Μετά την επίσκεψη στη Βηρυτό και τη συνάντηση με μέλη της Χεζμπολάχ, ο Αιγύπτιος Χοσάμ Ζάκι, αναπληρωτής γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου, δήλωσε στην αιγυπτιακή τηλεόραση ότι η Χεζμπολάχ δεν ορίζεται πλέον ως τρομοκρατική οργάνωση!
Ο Αραβικός Σύνδεσμος δεν είχε σχεδόν ποτέ -μετά τη δολοφονία του Αραφάτ-, κοινή πολιτική γραμμή κι οι περισσότερες χώρες μέλη του Συνδέσμου έχουν άμεση εξάρτηση από τις ΗΠΑ και τους βρεφοκτόνους σιωναζί. Γι' αυτό και αυτή η απόφαση που ελήφθη από κοινού είναι ένα σημαντικό μήνυμα που απευθύνεται στο ισραήλ (με πλήρη γνώση το -ι) και τις ΗΠΑ: ο Αραβικός Σύνδεσμος δεν επιθυμεί περαιτέρω κλιμάκωση γιατί θα καταρρεύσουν τα αραβικά καθεστώτα που έχουν συνάψει διπλωματικές σχέσεις με τους βρεφοκτόνους Ναζί κι έτσι αναγκάζονται σ' αυτή την απόφαση με την οποία συμφωνούν ακόμη και τα πιόνια των Αμερικανών που είναι παρόντες στον Σύνδεσμο.

Νασράλα: Όποιος σχεδιάζει πόλεμο εναντίον μας θα το μετανιώσει!

Ιράν στον ΟΗΕ: ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο θα σημαίνει «πόλεμο αφανισμού»!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση