GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ Ραγκούση! «ΕΙΝΑΙ δυνατόν ο κόσμος να λέει “ενωθείτε” και ο ΣΥΡΙΖΑ να εισπράττει "διχαστείτε";»

Για την απόλυση του Γιώργου Τσίπρα, την απομάκρυνση του Θανάση Θεοχαρόπουλου από τη θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμμα...


Για την απόλυση του Γιώργου Τσίπρα, την απομάκρυνση του Θανάση Θεοχαρόπουλου από τη θέση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ύστερα από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και για την επόμενη μέρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στα σενάρια σύμπλευσης με το ΠΑΣΟΚ μίλησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης στο ACTION24.
«Εκδιώχθηκαν για τις πολιτικές τους απόψεις, επειδή δεν ήταν αρεστές στον κ. Κασσελάκη», ανέφερε σχετικά με τις υποθέσεις των κυρίων Τσίπρα και Θεοχαρόπουλου.
Κληθείς να σχολιάσει τις διαρροές από κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόλυση του Γιώργου Τσίπρα, ο κ. Ραγκούσης έκανε λόγο για «πρωτόγνωρα ήθη», εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό του για τέτοιου είδους πρακτικές. «Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι μες στην Κουμουνδούρου που να διακινούν τέτοιες χυδαιότητες;», αναρωτήθηκε.
Σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το επόμενο διάστημα, σημείωσε: Σε μια στιγμή που βοά όλος ο προοδευτικός κόσμος και λέει “ενώστε δυνάμεις, ενωθείτε με το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για να κάνουμε έναν ενιαίο φορέα ισχυρότατο για να χτυπήσουμε την νίκη στις εθνικές εκλογές, τι γίνεται μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ; Διχασμός».

1 σχόλιο

  1. Αχ ρε Ραγκουση,λες και εμφανιστηκες χθες και δεν σε ξερουμε.Παψε να κανεις σαν την στερημενη ζωντοχηρα στο κρεβατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση