GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΖΙΚΗ συγκέντρωση στην Ευελπίδων! ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ στη δουλειά (μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών) οι εργαζόμενοι στην ΛΑΡΚΟ...

Στην εργασία τους μέχρι να βγει η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν παραμένουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, μετά από σχετική δικασ...


Στην εργασία τους μέχρι να βγει η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν παραμένουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, μετά από σχετική δικαστική απόφαση.
Κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι μέχρι να βγει η απόφαση γι’ αυτά, ισχύει η προσωρινή διαταγή με την οποία παραμένουν στην εργασία τους.
Έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων παραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης από σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους από διάφορους χώρους δουλειάς και κλάδους καθώς και αντιπροσωπείες του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ.
Όπως μετέδωσε το 902.gr, η εξέλιξη έγινε δεκτή με χειροκροτήματα, ενώ ενημερώνοντας τους συγκεντρωμένους ο Παναγιώτης Πολίτης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, αφού αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της απόφασης και ευχαρίστησε για την έμπρακτη αλληλεγγύη στον δίκαιο αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ, στη συνέχεια κάλεσε στη σημερινή συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών.
Επίσης, κάλεσε τα σωματεία και τους εργαζόμενους της Αττικής να στηρίξουν το νέο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουνίου στην Αθήνα, ημέρα που η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να περάσει στην Βουλή την τροπολογία με την οποία επιδιώκει να ολοκληρώσει το έγκλημα σε βάρος της ΛΑΡΚΟ.
Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Δημήτρης Περπατάρης, δικηγόρος των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ αναφέρθηκε στο περιεχόμενο της απόφασης του δικαστηρίου και ευχαρίστησε όσους στηρίζουν τον αγώνα.
Στο πλευρό των εργατών της ΛΑΡΚΟ βρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση