GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ! Πότε πέφτει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος...

Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 πέφτει εφέτος η εορτή του Αγίου Πνεύματος, και το τριήμερο θα είναι από τις 22 έως και τις 24 Ιουνίου. Για τους μ...


Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 πέφτει εφέτος η εορτή του Αγίου Πνεύματος, και το τριήμερο θα είναι από τις 22 έως και τις 24 Ιουνίου.
Για τους μισθωτούς του Δημοσίου – ΝΠΔΔ και ΟΤΑ, η ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι αργία. Ωστόσο, η εορτή του Αγίου Πνεύματος δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της ΓΣΕΕ, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν στην περίπτωση που η εορτή του Αγίου Πνεύματος έχει χαρακτηρισθεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμού Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι κινητή και εορτάζεται πάντα ημέρα Δευτέρα, 7 εβδομάδες μετά το Πάσχα και είναι η επόμενη ημέρα από την Κυριακή της Πεντηκοστής.

Οι επόμενες αργίες του 2024:

Κοίμηση της Θεοτόκου, Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024
Επετειος του «Όχι», Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024
Χριστούγεννα, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2024
Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2024

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση