GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κορόιδα θα πληρώσουν, αρκεί να συνεχίσουν να είναι μέλη της Αμερικανικής συμμορίας...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Το σκηνικό. Ο απατεώνας Νο1, που έχει...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Το σκηνικό.
Ο απατεώνας Νο1, που έχει... δανειστεί χρήματα και δεν τα αποδίδει, στον δανειστή του, δανείζει μέρος αυτών των δανεικών χρημάτων, στον απατεώνα Νο2 με την προϋπόθεση να αγοράσει, απ΄τον απατεώνα Νο1 θωρακισμένους κουβάδες, σε 10πλάσια τιμή.
Όρος της συναλλαγής είναι και η συμμετοχή ενός τρίτου απατεώνα (Νο3), που θα πρέπει ν΄αποφασίσει ότι οι κυρώσεις, εναντίον του ανθρώπου, που έδωσε το δάνειο στον απατεώνα Νο1, θα συνεχιστούν στο αόρατο μέλλον. Ο άνθρωπος αυτός δεν έχει ενοχλήσει ποτέ τον απατεώνα Νο3, που ανοίγει, ωστόσο, τον δρόμο της επωφελούς συναλλαγής, για τον απατεώνα Νο1.
Έτσι, αυτός ΚΑΙ έκλεψε ΚΑΙ του χρωστάνε!
Πιο συγκεκριμένα αυτή είναι η "γαλαντομία" του Μπάιντεν, που ανακοίνωσε ότι θα δώσει δάνειο 50 δις δολ. ως στρατιωτική βοήθεια, στο ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας και αυτά τα χρήματα θα αποσβεστούν από τα "παγωμένα" αποθεματικά της Ρωσίας, που στις ΗΠΑ δεν ξεπερνούν τα 30δις.
Τα υπόλοιπα θέλει να τα πάρει από τους Ευρωπαίους, που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει να τα κατασχέσουν, γι΄αυτό και θέλει να τους βάλει κι αυτούς στο μαφιόζικο κόλπο της κλοπής.
Μόνο που χαμένη θα βγει η Ευρώπη, όταν θα ζητηθούν πίσω αυτά τα ξένα περιουσιακά στοιχεία και με τόκο, ή όταν η Ρωσία αποφασίσει να προχωρήσει στις ίδιες κατασχέσεις Ευρωπαϊκής περιουσίας.
Ο μόνος ωφελημένος, οι ΗΠΑ. Τα κορόιδα θα πληρώσουν, αρκεί να συνεχίσουν να είναι μέλη της Αμερικανικής συμμορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση