GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ξυλοδαρμό της συντρόφου του...

Άλλη μία υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφό της έρχεται στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή...


Άλλη μία υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας από τον σύντροφό της έρχεται στη δημοσιότητα μετά τη σύλληψη δημοσιογράφου της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της συντρόφου του και συναδέλφου του. Ο δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, φέρεται να ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/6) όταν του είπε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα - κάταγμα στο πρόσωπο και υπέβαλε μήνυση στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στην Ομόνοια. Η γυναίκα πήγε πρώτα σε νοσοκομείο και από εκεί, έχοντας λάβει βεβαίωση για τα τραύματά της μετέβη στο τμήμα στην Ομόνοια και υπέβαλε μήνυση.
Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό, η διοίκηση της ΕΡΤ ξεκίνησε τη διαδικασία για να τεθεί σε παύση από τα καθήκοντά του. Ο δημοσιογράφος αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί της Τετάρτης (26/6) στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
«Η ΕΡΤ, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας συμβασιούχου εργαζόμενου της ΕΡΤ εις βάρος της συντρόφου του, επίσης συμβασιούχου εργαζομένης στην εταιρεία, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του φερόμενου ως δράστη έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση και αποφανθεί η δικαιοσύνη».

Χρυσοχοΐδης: Χθες είχαμε 61 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε 550 περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας. Ανέφερε ότι εξ αυτών προέκυψαν 350 συλλήψεις, ενώ όπως σημείωσε χθες βράδυ σημειώθηκαν 61 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, από τα οποία τα μισά στην Αττική.
Ακολούθως ανέφερε ότι υπάρχουν 63 γραφεία για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας σε αστυνομικά τμήματα σχεδόν ένα ανά νομό. Επίσης ανά νομό υπάρχει ένα safe house τη διεύθυνση του οποίου γνωρίζει μόνο η αστυνομία, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα και για παιδιά και για ηλικιωμένους να αποκτήσουν Panic button.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση