GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΑΣ νεκρός και ένας τραυματίας! ΕΝΟΠΛΗ συμπλοκή μέσα σε σούπερ μάρκετ στον Πειραιά...

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά, απέναντι από το Ρολόι σ...


Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» στο Πασαλιμάνι, στον Πειραιά, απέναντι από το Ρολόι στην Ακτή Μουτσοπούλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Πρόκειται για 3 αλλοδαπούς και ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Έχουν βρεθεί 2 όπλα.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν αστυνομικοί και προχώρησαν σε μια σύλληψη. Προς ώρας δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος για τον οποίο βγήκαν τα όπλα και η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Αρχικά έγινε λόγος για ένοπλη ληστεία καθώς οι πυροβολισμοί ήταν μέσα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη, πρόκειται για Κούρδους που αντήλλαξαν πυροβολισμούς μέσα στο σούπερ μάρκετ για προσωπικές διαφορές. Ο ένας είναι νεκρός, ο δεύτερος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και ο τρίτος συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση