GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ! Ο δήμος Αθηναίων σκάβει στο Σύνταγμα μπροστά από το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ...

Έργα μπροστά από το κεντρικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων μόλις λίγες ημέρες πριν...


Έργα μπροστά από το κεντρικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιεί ο Δήμος Αθηναίων μόλις λίγες ημέρες πριν τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Τα έργα για την ανάπλαση της πλατείας Συντάγματος έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα και την Δευτέρα οι εργασίες έφτασαν στο κεντρικό περίπτερο της ΝΔ. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι για τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματιστεί προεκλογικές εκδηλώσεις που έχουν κοινοποιηθεί στον Δήμο Αθηναίων. Άλλωστε βρισκόμαστε στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα πριν τις ευρωπαϊκές εκλογές.
Επειδή η ημερομηνία διεξαγωγής των ευρωεκλογών είναι γνωστή εδώ και πολλούς μήνες, οπότε ευλόγως δημιουργούνται ερωτήματα για την σκοπιμότητα της πραγματοποίησης των εργασιών από τον δήμο Αθηναίων στην πιο κεντρική πλατεία της πόλεως των Αθηνών.
Για χθες, απόγευμα Δευτέρας, είχε προγραμματιστεί εκδήλωση της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές στο περίπτερο επί της πλατείας Συντάγματος με ομιλητές τον Παύλο Μαρινάκη, τον Γιάννη Σμυρλή, τον Νίκο Ρωμανό και τον Ορφέα Γεωργίου. Αν και επίσημα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την ΝΔ, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος αλλά και χρήστες των social media κάνουν λόγο για αδιανόητη ενέργεια από την πλευρά του δημάρχου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση