GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΑΛΛΕΣ απευθείας αναθέσεις! ΜΟΙΡΑΖΕΙ πολύ χρήμα ο Δούκας...

Ακόμα τρεις απευθείας αναθέσεις του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Χάρη Δούκα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συνολικού ύψους 67.884 ευρώ. Με...


Ακόμα τρεις απευθείας αναθέσεις του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Χάρη Δούκα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, συνολικού ύψους 67.884 ευρώ.
Μετά την αποκάλυψη για απευθείας ανάθεση ύψους 30.000 ευρώ του Δήμου Αθηναίων στην Κατερίνα Μπατζελή, τρία ακόμα πρόσωπα εμφανίζονται με ανάλογες συμβάσεις χιλιάδων ευρώ, για τις συμβουλευτικές τους υπηρεσίες.

Με την Αφροδίτη Παπαθανάση ο Δήμος Αθηναίων υπέγραψε απευθείας ανάθεση εκτέλεσης σύμβασης παροχής υπηρεσιών ύψους 25.644 ευρώ, με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η Αφροδίτη Παπαθανάση είναι πρώην βουλευτής Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ και ανήκει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πρόσκειται στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και προσδοκούν κοινή πορεία και συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.
   
Η απευθείας ανάθεση στην Αφροδίτη Παπαθανάση ύψους 25.644 ευρώ, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια

Για την αναβάθμιση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιλογή καλλιτεχνικών προτάσεων ανατέθηκε απευθείας στη Νικόλ - Αικατερίνη Δημητρακοπούλου, ύψους 32.240 ευρώ.
 Η απευθείας ανάθεση στη Νικόλ - Αικατερίνη Δημητρακοπούλου ύψους 32.240 ευρώ

Η τρίτη απευθείας ανάθεση αφορά την Αγγελική Βοσδογάνη, κόρη του Νίκου Βοσδογάνη - επί χρόνια στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ. Η κυρία Βοσδογάνη κλήθηκε για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επικοινωνιακή προβολή των δράσεων και των ενεργειών του Δήμου Αθηναίων σχετικά με έργα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισμού. Το κόστος της σύμβασης, σύμφωνα με την οικονομική προισφορά που κατέθεσε η κυρία Βοσδογάνη, ανέρχεται στα 10.000 ευρώ.
   
Η απευθείας ανάθεση στην Αγγελική Βοσδογάνη ύψους 10.000 ευρώ, όπως αναρτήθηκε στη Διαύγεια

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση