GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΓΚΛΗΜΑ! Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ κλείνει το ημερήσιο φύλλο της (ιστορικής) «Αυγής»...

Αναστέλλεται η έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας Αυγή (της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς), με επίκληση οικονομικών προβλημάτ...


Αναστέλλεται η έκδοση του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας Αυγή (της ιστορικής εφημερίδας της Αριστεράς), με επίκληση οικονομικών προβλημάτων από την πλευρά της Κουμουνδούρου και του Στεφ. Κασσελάκη. 
Μετά την απόφαση αυτή που χαρακτηρίζεται από πολιτικής πλευράς εγκληματική και προκάλεσε σοκ, η  κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να συνεχίσει μόνον με την κυριακάτικη έκδοση, ενώ δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν κινήσεις για την ανάπτυξη του site της εφημερίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες για την απόφαση του κόμματος να ανασταλεί η καθημερινή έκδοση της ιστορικής εφημερίδας ενημερώθηκαν ήδη οι εργαζόμενοι από τον οικονομικό υπεύθυνο του ΣΥΡΙΖΑ. Χρήστο Μαυροκεφαλίδη, ενώ η ΕΣΗΕΑ ενημερώθηκε σχετικά από τον διευθυντή της Αυγής, Σπύρο Σουρμελίδη.

1 σχόλιο

  1. Γιατι να την εχει ανοικτη;Για να του την λενε κατι πορνοσπερματα σαν τον Καρτερο που προσπαθουν να σαμποταρουν τον ΣΥΡΙΖΑ;Επειτα να δουμε τι λεει και ο Σουρμελιδης.Και στο κατω-κατω,αφου η ηλεκτρονικες εκδοσεις ειναι πιο προσιτες και αποτελεσματικες.Επειτα το προτζεκτ λεει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το μονο οικονομικα καθαρο μαγαζι απεναντι στους αλλους.εχει κανεις καμια αλλη αιχμη του δορατος υπ'οψην;Εδω ρε κοπροσκυλα που γκρινιαζετε,την πιο ευκολη ρετσινια,τη συμφ.των Πρεσπων δεν ατιμετωπισατε,τσολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση