GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΙΣΡΑΗΛ! ΑΚΥΡΩΣΕ την ομιλία παραίτησής του (μετά από τη διάσωση ομήρων) ο Μπένι Γκάντζ...

Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ ακυρώνει την απογευματινή του ομιλία όταν αναμενόταν να αποσύρει το κόμμα του Εθνική Ενότητα από ...


Ο υπουργός Πολέμου του Ισραήλ Μπένι Γκαντζ ακυρώνει την απογευματινή του ομιλία όταν αναμενόταν να αποσύρει το κόμμα του Εθνική Ενότητα από τον συνασπισμό.
Η ανακοίνωση του Μπένι Γκαντς έρχεται μετά την επιτυχημένη στρατιωτική επιχείρηση, κατά την οποία οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ και η Σιν Μπετ διέσωσαν τέσσερις ομήρους στη Νουσεϊράτ στη Γάζα.
Ο αρχηγός του κόμματος της Εθνικής Ενότητας (κεντρώο) απέστειλε στις 18 Μαΐου τελεσίγραφο στον Νετανιάχου, απαιτώντας την υιοθέτηση ενός «σχεδίου δράσης» για την «επόμενη ημέρα» στη Λωρίδα της Γάζας, χωρίς το οποίο θα προχωρήσει σε παραίτηση από την κυβέρνηση. Και το κόμμα του κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα πρόταση νόμου για τη διάλυση του Κοινοβουλίου, χωρίς μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε αυτή τη φάση διότι το κόμμα Λικούντ (δεξιά) του Νετανιάχου συνεχίζει να έχει την πλειοψηφία των βουλευτών με τους συμμάχους τους από τα υπερορθόδοξα κόμματα και την ακροδεξιά.
Με πληροφορίες Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση