GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΧΗ με τον χρόνο! ΨΑΧΝΟΥΝ στην «Αβυσσο» της Σύμης τον παρουσιαστή του BBC...

Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αρχές στη Σύμη για να εντοπίσουν τον παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ και σύμφωνα με πληροφορίες χτενίζουν την «...


Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αρχές στη Σύμη για να εντοπίσουν τον παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ και σύμφωνα με πληροφορίες χτενίζουν την «άβυσσο» του νησιού.
Ο Independent σε δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για ένα δίκτυο σπηλαίων που εντοπίζεται στη γραφική παραλία της Σύμης, όπου φέρεται να βρίσκονταν ο παρουσιαστής πριν εξαφανιστεί. Το συγκεκριμένο δίκτυο αποτελείται από δεκάδες τούνελ που μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με θαλασσινό νερό.
Σερβιτόρος της περιοχής το περιέγραψε στην Telegraph, αναφέροντας πως «είναι σαν ένα βαθύ σύστημα τούνελ, αλλά είναι γεμάτο νερό και μπορεί να απλώνεται για χιλιόμετρα».
«Αν υπάρχει μια τρύπα και πέσεις, χάνεις την αίσθηση της ισορροπίας σου και πνίγεσαι εκεί. Υπάρχει λόγος που την αποκαλούν “άβυσσο”. Κάτι πολύ παράξενο συμβαίνει» είπε στη συνέχεια.
Επίσης, σημείωσε ότι το προσωπικό του καταστήματος που εργάζεται, χτένισε τις κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης για οποιοδήποτε σημάδι, αλλά δεν εντόπισε πουθενά τον Μάικλ Μόσλεϊ.

«Δεν χάνουμε την ελπίδα μας»
Οι έρευνες στη Σύμη πραγματοποιούνται με ελικόπτερο και drone, ωστόσο δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στην υπόθεση εξαφάνισης.
Ο δήμαρχος Σύμης Ελευθέριος Παπακαλούδουκας δήλωσε ότι οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι να βρεθεί ο παρουσιαστής. Πρόσθεσε ότι δεν είναι σίγουρος γιατί ο αγνοούμενος παρουσιαστής θα προσπαθούσε να κάνει ένα μακρύ, ενδεχομένως επίπονο ταξίδι σε τέτοια ζέστη, αλλά ελπίζει ότι ο παρουσιαστής θα βρεθεί «ασφαλής και ζωντανός».
Επιπλέον, σε δήλωσή της προς τα ΜΜΕ η σύζυγος του παρουσιαστή είπε πως δεν θα χάσει την ελπίδα της: «Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τότε που ο Μάικλ έφυγε από την παραλία για να πάει μια βόλτα. Υπήρξαν οι μεγαλύτερες και πιο αφόρητες ημέρες για μένα και τα παιδιά μου. Η αναζήτηση συνεχίζεται και η οικογένειά μας είναι τόσο απίστευτα ευγνώμων στους κατοίκους της Σύμης, τις ελληνικές αρχές και το βρετανικό προξενείο που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν να βρεθεί ο Μάικλ. Δεν θα χάσουμε την ελπίδα».

Νέο βίντεο με τον παρουσιαστή του BBC

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τον παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ να φοράει καπέλο, να κρατάει ομπρέλα να και να περπατάει στους δρόμους της Σύμης.
Το βίντεο με τον 67χρονο προβλήθηκε στην ΕΡΤ και προέρχεται από κάμερα ασφαλείας. Στα πλάνα διακρίνεται δίπλα στη μαρίνα του χωριού Πέδι στη Σύμη, την Τετάρτη, με κατεύθυνση προς βραχώδεις λόφους. Το έδαφος στην περιοχή εκεί περιγράφεται ως δύσβατο και επικίνδυνο.
Σημειώνεται, ότι την ώρα που οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο διάσημος παρουσιαστής έχει αποκαλύψει ότι υπέστη ένα επεισόδιο παροδικής σφαιρικής αμνησίας, με αποτέλεσμα να χάσει τη μνήμη του μετά από ένα μπάνιο που έκανε. Συγκεκριμένα, το 2019 αποκάλυψε πως κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από μια βουτιά στις ακτές της Κορνουάλης με τη σύζυγό του.
Είπε ότι «μπλόκαρε το μυαλό του» καθώς κολυμπούσε πίσω στην ακτή. Το επόμενο πράγμα που θυμάται είναι ότι ξύπνησε στο νοσοκομείο του Τρούρο, σύμφωνα με τη Sun.
Οι γιατροί τού είπαν ότι ήταν σχεδόν βέβαιο ότι είχε υποστεί ένα επεισόδιο παροδικής σφαιρικής αμνησίας, αλλά οι επιπτώσεις της είναι περιορισμένες και οι άνθρωποι συνήθως δεν υποφέρουν περισσότερες από μία φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση