GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ ο εμφύλιος στον ΣΥΡΙΖΑ! Ο... ΑΔΕΛΦΟΣ Κασσελάκη έκανε επίθεση στους "87" και μετά τη διέγραψε...

Στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ μπήκε και ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιτέθηκε στους 87 (βουλευτές και στελέχη τ...


Στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει στον ΣΥΡΙΖΑ μπήκε και ο αδελφός του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιτέθηκε στους 87 (βουλευτές και στελέχη του κόμματος) μετά την επιστολή- εξέγερσή τους απέναντι στις αποφάσεις του προέδρου του κόμματος. Η επιστολή έχει πυροδοτήσει έναν άνευ προηγουμένου εμφύλιο μεταξύ των μελών του κόμματος, με πολλούς μάλιστα να μιλούν για πραξικόπημα, ενώ ο διαδικτυακός πόλεμος μαίνεται με τη συμμετοχή στελεχών, υποστηρικτών και των αναγκαίων τρολ.
Ο Στέλιος Κασσελάκης παρενέβη σχολιάζοντας ανάρτηση του ένθερμου υποστηρικτή του αδελφού του Νίκου Μωραϊτη καταλογίζοντας στους 87 ότι επιδιώκουν σύμπλευση με συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα, αφού «έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κόμματα, άρα και το σωστό».
Η απάντηση του Στέλιου Κασσελάκη ήρθε κάτω από την ανάρτηση Μωραϊτη που κατηγορούσε τους 87 για πραξικόπημα, γράφοντας:
«Το «πραξικόπημα του Συνεδρίου» απέτυχε.
Τώρα έχουμε το «πραξικόπημα των με 87».
Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους».

Ο Στέλιος Κασσελάκης απάντησε υπερασπιζόμενος τις επιλογές του αδελφού του:
Στέφανος: Θέλω Διαφάνεια και κανένα συμφέρον στην επιβίωση του κόμματος, έτσι ώστε να υπηρετούμαι το συμφέρον της βάσης και όχι των λίγων
«87»: Θελουμε συμφέροντα, διαπλοκή και μαύρο χρήμα. Έτσι άλλωστε κάνουν όλα τα μεγάλα κομματα άρα και το σωστό.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, πάντως, ο Στέλιος Κασσελάκης κατέβασε την ανάρτησή του...
Νωρίτερα, μέσω πηγών, η Κουμουνδούρου είχε απαντήσει στους βουλευτές και τα στελέχη του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο πρόεδρος του, Στέφανος Κασσελάκης, «δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο».
Προσέθεταν δε, ότι «όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα» και κατέληγαν σημειώνοντας ότι είναι γνωστό πως την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και την Κυριακή 7 Ιουλίου η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση