GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΔΕΝ ΘΕΛΩ να με δέσετε!» ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από τη σύλληψη του 59χρονου στα Άνω Λιόσια...

Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Βίντεο – ντοκουμέντο από την σύλληψη του 59χρονου – «Δεν θέλω να με δέσετε» Στο Αυτόφωρο οδηγείται αύριο, Δευτέρα (03/...


Φρίκη στα Άνω Λιόσια: Βίντεο – ντοκουμέντο από την σύλληψη του 59χρονου – «Δεν θέλω να με δέσετε»
Στο Αυτόφωρο οδηγείται αύριο, Δευτέρα (03/06), ο 59χρονος που ομολόγησε πως έκαψε το άψυχο σώμα του 82χρονου πατέρα του, στην αυλή του κοινού τους σπιτιού στα Άνω Λιόσια.
Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με τον ANT1, έρχεται μετά την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία αναφέρει ότι ο δράστης δεν χρήζει νοσηλείας, αντιθέτως επιδέχεται ποινικού καταλογισμού.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύει ο ΑΝΤ1, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχουν καταφθάσει στο σπίτι της οδού Αγαμέμνονος, στα Άνω Λιόσια. Έχουν βρει τον 59χρονο στην αυλή, δίπλα σε υπολείμματα φωτιάς και του ζητούν να απομακρυνθεί. Μόλις αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ανθρώπινη σορό, προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.

Ο 59χρονος ακούγεται να φωνάζει στους αστυνομικούς, «δεν θέλω να με δέσετε», με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να απαντούν ότι, «έτσι είναι ο νόμος. Τέλος». Τότε, ο 52χρονος απάντησε: «δεν με ενδιαφέρει ο νόμος».
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στον ΑΝΤ1 ότι, «όπως μας ενημέρωσε ο ιατροδικαστής τα τραύματα είναι μεταθανάτια. Αυτό πιθανά σημαίνει πως ο 59χρονος δεν μπορούσε να μεταφέρει ακέραιη τη σορό και αποφάσισε να την τεμαχίσει. Εκείνος δεν ήταν σε θέση να μας εξηγήσει τον λόγο».

«Ήθελε να τον εξαφανίσει για να του παίρνει την σύνταξη»

Σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, ο 59χρονος μπορεί να μην αποκάλυπτε τον θάνατο του πατέρα του λόγω… της σύνταξης που έπαιρνε. Διότι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο δράστης δεν εργάζονταν, αλλά και το σπίτι στο οποίο διέμενε θα το έπαιρνε η τράπεζα.
Αναλυτικά όσα είπε η ίδια στο MEGA, «δεν ξέρω αν τον σκότωσε, μπορεί να πέθανε και ο παππούς. Αλλά από ότι λένε έπαιρνε μια καλή σύνταξη και ήθελε να κρατήσει την σύνταξη. Ήθελε να τον εξαφανίσει για να παίρνει την σύνταξη. Γιατί ο ίδιος δεν δουλεύει και τον έδιωχναν από το σπίτι γιατί το έπαιρνε η τράπεζα. Τον είχαν έξω στο πεζούλι με τις χειροπέδες και έλεγε “πήρα δύο παντελόνια, μου φτάνουνε, πόσο θα αργήσω. Το κινητό μου και τον φορτιστή μου και έγινε”, ενώ γινότανε χαμός γύρω γύρω».

Το χρονικό της υπόθεσης
Η σορός εντοπίστηκε από την αστυνομία την Παρασκευή (31/5) στο πλαίσιο οικιακής έρευνας, μετά από καταγγελία των γειτόνων για έντονη δυσοσμία και από συνοδεία των αστυνομικών σε κοντινή ταράτσα από όπου ήταν ορατό ότι κάτι κρυβόταν στην επίμαχη αυλή. Εξετασθείς ο 59χρονος απάντησε ότι ο πατέρας του πέθανε από παθολογικά αίτια και ότι εκείνος αναγκάστηκε να κάψει τη σορό του, λόγω της δυσοσμίας, και κυρίως επειδή δεν είχε χρήματα για την κηδεία.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό πάνω σε ένα καμένο στρώμα στην αυλή του σπιτιού. Από το πτώμα έλειπαν τα κάτω άκρα και η κεφαλή, τα οποία βρέθηκαν σε κάδο απορριμμάτων. Ο 59χρονος πάντως, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι o πατέρας του πέθανε από παθολογικά αίτια. Για αρκετές ώρες οι αστυνομικοί ερευνούσαν την αυλή και τους εσωτερικούς χώρους. Στο σπίτι κλήθηκε ιατροδικαστής, ενώ το πρωί ξαναπήγαν τον γιο στο σημείο, σε μία προσπάθεια να θυμηθεί κάτι το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση