GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΠΥΡΙΝΟ κλοιό η χώρα! ΝΕΚΡΟΣ 55χρονος στη φωτιά της Ηλείας...

Κόλαση φωτιάς για μια ακόμη ημέρα σε δεκάδες περιοχές της χώρας, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις τρέχουν και δεν φτάνουν για να αντιμετωπίσο...


Κόλαση φωτιάς για μια ακόμη ημέρα σε δεκάδες περιοχές της χώρας, καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις τρέχουν και δεν φτάνουν για να αντιμετωπίσουν τις δασικές πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, ενώ ήδη καταγράφονται σημαντικές καταστροφές σε σπίτια και επιχειρήσεις.
Μάλιστα, ανακοινώθηκε πως ένας 55χρονος κτηνοτρόφος, κάτοικος της Μυρτιάς Ηλείας, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Πύργου, όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, επικαλούμενος τον διοικητή του νοσοκομείου Πύργου, ανέφερε πως ο 55χρονος έχασε τη ζωή του από αναρρόφηση τροφής. Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.
Η Μυρτιά μαζί με το Αλποχώρι, το Σκουροχώρι και τα Χανάκια είναι τα χωριά της περιοχής που νωρίτερα είχε ζητηθεί από τους κατοίκους τους να τα εκκενώσουν και να κατευθυνθούν προς Πύργο ή Σιμόπουλο, καθώς το πύρινο μέτωπο κατευθυνόταν κατά πάνω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση