GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ! Ο Επίσκοπος διαψεύδει τον Μητσοτάκη για τη γυναίκα με σύνταξη 440 ευρώ...

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Καθολικός Επίσκοπος της Κέρκυρας τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την γυναίκα που τον ...


Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Καθολικός Επίσκοπος της Κέρκυρας τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σχετικά με την γυναίκα που τον πλησίασε κατά την επίσκεψή του στο νησί και του είπε πως πεινάει, κι ότι δεν της φτάνει η σύνταξη που παίρνει.
Ο πρωθυπουργός προ ημερών δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 πως ο Επίσκοπος τη συνόδευσε και μάλιστα μίλησε για fake news της αντιπολίτευσης.

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης» είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος».
Με σχετική ανακοίνωση η Καθολική Αρχιεπισκοπή Κέρκυρας για την «αποκατάσταση της αλήθειας» διευκρινίζει «προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Αρχιεπίσκοπος όχι μόνον δεν παρέστη ούτε αυτοπροσώπως ούτε με εκπρόσωπό του στο σχολιαζόμενο συμβάν, αλλά τελούσε σε πλήρη άγνοια για την παρουσία της συμπολίτισσάς μας στην επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού. Ο Αρχιεπίσκοπος, δηλαδή, ουδέποτε δρομολόγησε ή άλλως πώς “διευκόλυνε” την επίμαχη συνομιλία της συμπολίτισσάς μας με τον κ. πρωθυπουργό».
Μάλιστα, προσθέτει αιχμηρά ότι «είναι θλιβερό, για όποιον λόγο και αν αυτό έχει συμβεί, το όνομα του Αρχιεπισκόπου να εμπλέκεται σε ένα τέτοιο γεγονός, όταν μάλιστα η συμπολίτισσά μας που εμφανίζεται στα επίμαχα τηλεοπτικά πλάνα έχει τύχει της πολυετούς στήριξης της Αρχιεπισκοπής μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση