GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΙΛΟΣ της κόρης της! 37ΧΡΟΝΟΣ ομολόγησε την άγρια δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα...

Παιδικός φίλος της κόρης της 63χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα είναι ο 37χρονος που προσήχθη νωρίτερα και τελικά ομολόγησε τη δ...


Παιδικός φίλος της κόρης της 63χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα είναι ο 37χρονος που προσήχθη νωρίτερα και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία της γυναίκας λίγες ημέρες νωρίτερα.
Ο θάνατός της είχε αποδοθεί στην αρχή σε πτώση από την σκάλα του σπιτιού της. Το απόγευμα, φέρεται να ομολόγησε ο άνδρας που ήταν ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 37χρονο παιδικό φίλο της κόρης της 63χρονης, άνθρωπος μπλεγμένος με τον τζόγο και το κίνητρο του εγκλήματος φαίνεται πως ήταν η ληστεία.
Οι αστυνομικές Αρχές έφτασαν στην ταυτοποίησή του τόσο με αποτυπώματα όσο και αξιοποιώντας σχετικό βιντεοληπτικό υλικό.
Στην Ασφαλεια Χαλκίδας είναι και η κόρη της 63χρονης,προκειμένου να δώσει στοιχεία και πληροφορίες για τον 37χρόνο στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγικός θάνατος της 63χρονης αποκαλύφθηκε όταν μια οικογενειακή φίλη του θύματος κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε πως πήγε στο σπίτι της γυναίκας και την εντόπισε νεκρή. Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι η σορός της θανούσας βρίσκονταν εντός της διώροφης μονοκατοικίας της, στη βάση εσωτερικής σκάλας, σε πρηνηδόν θέση και με εμφανή τραύμα στο κεφάλι, ενώ υπήρχε λίμνη αίματος στο σημείο.
Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, τα δωμάτια του 1ου ορόφου της οικίας ήταν εμφανώς αναστατωμένα, οι είσοδοι της οικίας δεν έφεραν εμφανή σημάδια παραβίασης και ήταν ανασφάλιστες, ενώ όπως κατέθεσε η κόρη και σύνοικος της θανούσας είχε αφαιρεθεί σε απροσδιόριστο χρόνο από το δωμάτιο της το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση