GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

33ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ! ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ σεξουαλικά σε ανήλικη μέσα σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους...

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 17χρονη κοπέλα νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (22/06) σε λεωφορείο της συγκοινωνίας στην περιοχή των Αγίων Αναργύρ...


Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 17χρονη κοπέλα νωρίς το βράδυ του Σαββάτου (22/06) σε λεωφορείο της συγκοινωνίας στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων, όταν ένας 33χρονος επιβάτης την παρενόχλησε σεξουαλικά. Ο 33χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αγότερα, καθώς συνεπιβάτες που αντιλήφθηκαν ότι η 17χρονη βρισκόταν σε κίνδυνο ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Πώς γλίτωσε από τα «δόντια» του η κοπέλα
Όλα συνέβησαν περίπου στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, όταν η ανήλικη επιβιβάστηκε σε αστικό λεωφορείο που διέρχεται από την περιοχή των Αγίων Αναργύρων, μέσα στο οποίο βρισκόταν και ο 33χρονος.
Όπως κατήγγειλαν οι υπόλοιποι επιβάτες του λεωφορείου, και όμως επιβεβαιώνεται και από την ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο 33χρονος Πακιστανός προχώρησε σε άσεμνες χειρονομίες εις βάρος της ανήλικης, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να την βοηθήσουν ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης.
Αστυνομικοί έσπευσαν άμεσα στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον 33χρονο με την κοπέλα να γλιτώνει από τα «δόντια» του.

Δυσκολεύτηκαν να του περάσουν χειροπέδες
Μάλιστα ο πακιστανικής καταγωγής άνδρας φέρεται να αντιστάθηκε σθεναρά στην κίνηση των αστυνομικών να του περάσουν χειροπέδες.
Τελικά, συνελήφθη στη συμβολή της λεωφόρου Δημοκρατίας με την οδού Μέρλα και αντιμετωπίζει κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αντίσταση κατά των Αρχών.
Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση