GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΛΟΣ! ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 30.000 ευρώ από τον Δούκα στην Μπατζελή που τον στηρίζει για αρχηγό...

Εύλογα ερωτήματα προκαλεί έγγραφο το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα και από το οποίο προκύπτει ότι η πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κατε...


Εύλογα ερωτήματα προκαλεί έγγραφο το οποίο ήρθε στη δημοσιότητα και από το οποίο προκύπτει ότι η πρώην βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Μπατζελή, που πρωτοστατεί στην αμφισβήτηση της ηγεσίας και τάσσεται υπέρ νέων προσώπων, έχει υπογράψει σύμβαση ύψους 30.000 ευρώ με την ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΑΤΑ) του Δήμου Αθηναίων. Του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας. Δήμαρχος, ο Χάρης Δούκας ο οποίος είναι και υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Η επίμαχη απόφαση (όπως είναι αναρτημένη στη Διαύγεια), την οποία υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΑΤΑ) του Δήμου Αθηναίων, προβλέπει την απευθείας ανάθεση εκτέλεσης σύμβασης παροχής υπηρεσιών στην κ. Μπατζελη Κατερίνα. Η παροχή των υπηρεσιών είναι έως το Μάιο του 2025.
Το αντικείμενο της σύμβασης αφορά την παροχή υπηρεσιών εξειδικευμένης υποστήριξης οικονομολόγου για την ένταξη και παρακολούθηση συγχρηματοδοτούμενων έργων του Δήμου Αθηναίων για ένα έτος.

Οι κινήσεις της κ. Μπατζελή στην εσωκομματική σκακιέρα στο ΠΑΣΟΚ σχετίζονται ή επηρεάζονται από αυτήν την συμβατική σχέση; Ανέλαβε το έργο μετά τις 21.06.2024 ενώ στις 14 Ιουνίου με δηλώσεις της είχε θέσει ζήτημα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Την ηγεσία που ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων δείχνει ότι θέλει να διεκδικήσει.
Πολιτικά ζητήματα για τον Χάρη Δούκα
Ένα από τα ερωτήματα που εγείρεται είναι αν είναι πολιτικά ηθικό τόσο για τον επί της ουσίας εργοδότη Χάρη Δούκα , όσο και για την επί της ουσίας εργαζόμενή του Κατερίνα Μπατζελή, ενώ σχετίζονται σε επαγγελματική βάση να έχουν κοινή παρέμβαση σε μία εσωκομματική σύγκρουση.
Ακόμα, στο πλαίσιο της διαφάνειας που επικαλείται ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος – όπως όλα δείχνουν- αρχηγός του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αποσαφηνίσει εάν υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, πολιτικών στελεχών που έχουν σχέσεις με τον Δήμο ή Οργανισμούς και υπηρεσίες του.

Κατερίνα Μπατζελη: «Πρέπει να τεθεί και το θέμα της αλλαγής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ»
Στις 14 Ιουνίου είχε προηγηθεί η δήλωση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής Κατερίνα Μπατζελη που τόνιζε δημοσίως ότι «μετά τη σύγκληση των οργάνων που έχουν αργοπορήσει, πρέπει να τεθεί και το θέμα της αλλαγής της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ με δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν μπορεί όταν έχουν ανοίξει οι ασκοί του Αιόλου να φυσάμε ή να στρουθοκαμηλίζουμε». Σύμφωνα με την ίδια, πρέπει πολύ σύντομα να υπάρξει ένα νέο πολιτικό πλαίσιο στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η κ. Μπατζελή δήλωσε στο Action 24 ότι επειδή δεν θέλει να εμποδίσει το «πολύ μεγάλο έργο του κ. Δούκα», δηλώνει δημοσίως ότι δεν θα υπογράψει τελικά αυτή τη σύμβαση. Η απάντηση της αναφέρει ότι «επειδή δεν θέλω να συνδυάσω την πολιτική διεργασία που γίνεται, αυτή τη στιγμή, σε μια δημοκρατική παράταξη με αυτήν την αναπτυξιακή πορεία, την οποία δίνει μάχη ο κ. Δούκας για τον δήμο, δεν θα υπογράψω τη σύμβαση μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και μετά…, ο διαγωνισμός ήταν ανοικτός». Μάλιστα, η κ. Μπατζελή κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ να ακολουθήσει τον κ. Δούκα και μίλησε για «εκβιασμούς» και «παπαγαλάκια» που «αναχαιτίζουν αυτή την πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση