GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΛΑΜΑΤΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αφέθηκαν οι γονείς της 29χρονης που ζούσε σε κλουβί...

Ελεύθεροι αφέθηκαν την Τρίτη οι θετοί γονείς της 29χρονης γυναίκας που ζούσε περιορισμένη σε ξύλινο κλουβί σε ένα δωμάτιο στο σπίτι της, στη...


Ελεύθεροι αφέθηκαν την Τρίτη οι θετοί γονείς της 29χρονης γυναίκας που ζούσε περιορισμένη σε ξύλινο κλουβί σε ένα δωμάτιο στο σπίτι της, στην Καλαμάτα, και η οποία πάσχει από διαπιστωμένη και σοβαρή ψυχική ασθένεια.

Νωρίτερα την ίδια μέρα οι θετοί γονείς είχαν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις στον εισαγγελέα Καλαμάτας για τις συνθήκες διαβίωσης της γυναίκας, με την κατηγορία της έκθεσης ενηλίκου σε κίνδυνο και παράνομη κατακράτηση, ο οποίος διέταξε προκαταρκτική εξέταση. Η γυναίκα ζούσε σε χώρο φραγμένο με ξύλο, ώστε, όπως τονίζει η οικογένειά της, να μην κάνει κακό τόσο στον εαυτό της, όσο και στους γύρω της λόγω της ψυχικής ασθένειάς της.

Οι γονείς συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ η 29χρονη έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να εξεταστεί από ψυχιάτρους και να αξιολογηθεί η κατάστασή της. Η 29χρονη απομακρύνθηκε από το σπίτι και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Καλαμάτας. Η μητέρα της είχε δημοσιοποιήσει την περασμένη Παρασκευή οπτικό υλικό για να ζητήσει βοήθεια, λόγω της κατά καιρούς επιθετικής συμπεριφοράς της 29χρονης. Η μητέρα ζητούσε την συνεχή παρουσία των δομών στήριξης. Οι εισαγγελικές αρχές είχαν παρέμβει για το θέμα και πριν δύο χρόνια και τότε είχε κριθεί ότι δεν υπάρχει παραβατική πρακτική στις συνθήκες διαμονής της 29χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση