GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΛΕΙΑ! 22 ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ αρνήθηκαν να αναλάβουν τον παιδοκτόνο...

Ούτε ένας, ούτε δύο. Συνολικά 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση του 37χρονου παιδοκτόνου από την Ηλεία! Πρόκειται εξάλλου γ...


Ούτε ένας, ούτε δύο. Συνολικά 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση του 37χρονου παιδοκτόνου από την Ηλεία!
Πρόκειται εξάλλου για νομικούς όχι μόνο από τον Πύργο ή την Πάτρα αλλά από όλη την Ελλάδα. Η αγριότητα του στυγερού εγκλήματος και το γεγονός ότι το θύμα ήταν ένα παιδί έκανε τους δικηγόρους χωρίς σκέψη να γυρίσουν την πλάτη στον καθ’ ομολογίαν δράστη. Ακόμα ένας λόγος ωστόσο που θεωρείται ότι λειτούργησε αποτρεπτικά για τους δικηγόρους είναι το κύμα οργής εναντίον του δράστη του φονικού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όπως και ο φόβος για αντίποινα. Ωστόσο, φαίνεται τελικά ότι… ο 23ος δικηγόρος, δέχτηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.
Υπό τον φόβο επεισοδίων όμως, ο δολοφόνος της Βασιλικής θα απολογηθεί στο τμήμα και όχι στα δικαστήρια. Καθώς υπάρχει κλίμα έντασης, ο 37χρονος στα κρατητήρια είναι μόνος του. Και μπορεί στην κατάθεσή του να δήλωσε μετανιωμένος, όμως στα κρατητήρια δεν έχει «σπάσει» ούτε λεπτό. Η μόνη που τον επισκέφτηκε είναι η σύζυγός του.

1 σχόλιο

  1. Τον Κουγια δεν βλεπω και ανησυχω.Ο.Κ.σιγουρα δεν ειναι δειγμα νομικου πολιτισμου αυτο,αλλα,καντε μου την χαρη να ασχληθειτε και με την εσκεμμενη; αγνοια,περι επικινδυνοτητας ενος μη μετανοημενου ή ιαθεντος δραστη,οπως ακριβως ο φιλος μας Λιγναδης,ο αντιπροεδρος τουΣτΕ(αληθεια,τί να εγινε;) κλπ.Εκτος αν οι "μορφωμενοι"ειναι ακινδυνοι και οι αμορφωτοι οχι,Οσο για το στυγερο εγκλημα,μην ξεχναμε και ποσα αγνοημενα υπαρχουν απο την ΜΚΟ της Αλεξιας του Μητσοτακη(που ειναι υπο την προστασια του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση