GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αυτοκτονία της Ευρώπης: 14ο πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Μην επιστρέφεις... Μην επιστρέφεις... Μην επιστρέφεις...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μην επιστρέφεις...
Μην επιστρέφεις...
Μην επιστρέφεις...

Μην επιστρέφεις...
Μην επιστρέφεις...
Μην επιστρέφεις...
Σε παρακαλώ...
ΕΕ: 14ο πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας...»
Έτσι "σχολιάζει" η πένα του καλλιτέχνη Mario Improta, τις νέες κυρώσεις του 4ου Ράιχ...

Όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της "σωστής πλευράς της ιστορίας", μαζί κι υπάκουα το δουλικό εγχώριο που αγωνίζεται εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού-, «μούγκα στη στρούγκα» στη διάρκεια του καρναβαλιού που ψευδεπίγραφα βαπτίζουν «ευρωεκλογές», για τις χθεσινές αποφάσεις του διορισμένου Διευθυντηρίου.
Ο θείος Σαμ πανικόβλητος βλέπει να πέφτουν οι πωλήσεις και να μειώνονται τα υπερκέρδη από την πώληση υγροποιημένου αερίου  LNG των ΗΠΑ στην Ευρώπη.
Έτσι, καταφθάνει το Αμερικάνικο όπλο: η ΕΕ ενέκρινε το 14ο πακέτο κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, το οποίο θα περιλαμβάνει περιορισμούς στις προμήθειες ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη!

Η δεξιά (όχι πως έχουμε διαφοροποιήσεις από την ευρωπαϊκή Νατοϊκή αριστερά), η Ολλανδή υπουργός Εξωτερικών Hanke Bruins Slot, που μόλις ηττήθηκε το κόμμα της στο καρναβάλι των "ευρωεκλογών" δήλωσε ότι η πρόσβαση στα ευρωπαϊκά λιμάνια για δεξαμενόπλοια με πετρέλαιο από τη Ρωσική Ομοσπονδία θα είναι περιορισμένη.
Ένα νέο πακέτο (14ο) αντιρωσικών κυρώσεων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα διασώσει τα υπερκέρδη των ΗΠΑ και θα επιτρέψει στη Σουηδία και τη Φινλανδία να ακυρώσουν τις υπάρχουσες συμβάσεις για την προμήθεια υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) από τη Ρωσική Ομοσπονδία.

Είναι ο δρόμος προς την αυτοκτονία της Ευρώπης, ή ο δρόμος προς τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

Τον περασμένο μήνα η Ρωσία έγινε για άλλη μια φορά ο κορυφαίος προμηθευτής φυσικού αερίου της Ευρώπης, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο χρόνια, μετά τις κυρώσεις που επέβαλε η ΕΕ στη Μόσχα για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Οι "Financial Times", γνωστό αμερικανοσιωνιστικό ΜΜΕ, μας ενημερώνει για τα αδιάψευστα στοιχεία της "Independent Commodity Intelligence Service - ICIS", ενός δυτικού οργανισμού με έδρα το Λονδίνο και εταίρους πάνω από 600 εταιρείες από 48 χώρες σ' όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων οι πολυεθνικοί κολοσοί, όπως: European Chemical Industry Council, European Chemical Transport Association, European Federation of Chemical Distributors, International Methanol Producers and Consumers Association, PETROCHEMICALS EUROPE: The Voice of the European Petrochemical Industry κ.α.π.

Σύμφωνα με στοιχεία της ICIS, τον Μάιο το LNG από τις ΗΠΑ αντιπροσώπευε μόνο το 14% της προσφοράς, ενώ οι αποστολές ρωσικού φυσικού αερίου αντιπροσώπευαν το 15% της συνολικής προσφοράς στην ΕΕ.
Το αμερικάνικο LNG "έπιασε" το χαμηλότερο επίπεδο από τον Αύγουστο του 2022. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters (αμερικανοσιωνιστικό κι όχι κομουνιστικό), οι εξαγωγές της Ρωσικής Gazprom τον Μάιο αυξήθηκαν κατά 7,3% σε σύγκριση με τον Απρίλιο και κατά 39% σε ετήσια βάση...

Έτσι, οι Αμερικανοί ζήτησαν από την αποικία τους να στηρίξει τα αμερικανικά συμφέροντα και να γράψουν στ' αχαμνά τους τους λαούς, την ακρίβεια, την εξαθλίωση, τον πόλεμο που ετοιμάζουν...

Υ.Γ. Κι αν προσθέσουμε στα Ρωσικά κέρδη το πετρέλαιο, αέριο που μεταφορτώνουν οι δικοί μας "εφοπλιστές" κι εκείνο που βαπτίζουν Τουρκικό, Ινδικό και πάει λέγοντας... σε λίγο θα δούμε τον ιμπεριαλιστή Πούτιν να γονατίζει μπροστά στους Κούλη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη και γιατί όχι και στον Κουτσούμπα, που κι αυτός είναι στην πρώτη γραμμή του ¨εθνικού" αγώνα εναντίον του Ρωσικού ιμπεριαλισμού...

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση