GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ! ΕΚΑΨΑΝ το σπίτι του δολοφόνου της 11χρονης την ώρα της κηδείας...

Λίγα λεπτά προτού η 11χρονη Βασιλική οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία ξέσπασε φωτιά σε λυόμενο στην περιοχή της Μυρτιάς Πύργου. Σύμφωνα ...


Λίγα λεπτά προτού η 11χρονη Βασιλική οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία ξέσπασε φωτιά σε λυόμενο στην περιοχή της Μυρτιάς Πύργου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, εκεί διέμενε ο 37χρονος δολοφόνος του 11χρονου θύματος μαζί την οικογένειά του.
Λίγες ώρες νωρίτερα η σύζυγος του δολοφόνου είχε μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή «TLive» και είχε πει πως η ίδια και τα παιδιά της δεν φταίνε σε τίποτα, ενώ είπε χαρακτηριστικά «Τα παιδιά μου είναι ορφανά από πατέρα».
Η ίδια αναφέρει ότι θα αλλάξει και το επίθετο των παιδιών της, μόλις περάσουν μερικές μέρες: «Είπα την αλήθεια στα παιδιά μου. Ο πατέρας σας είναι δολοφόνος, θα πάει φυλακή, δεν θα ξαναβγεί. Και στην περίπτωση που βγει, δεν θα τα ξαναδεί. Για μας έχει πεθάνει αυτός ο άνθρωπος, τα παιδιά μου είναι ορφανά από πατέρα. Δεν είμαστε απλά φίλες με τη μητέρα της Βασιλικής, αδερφές είμαστε, έτσι τη θεωρώ».

2 σχόλια

  1. Εσεις,εκει στην Ηλεια,βοηθηστε αυτη τη γυναικα και κυριως τα παιδια της.Ετσι για το αγγελουδι που εφυγε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισης,δεν ξερω πώς θα το παρετε αλλα,αν εμεναν τα παιδακια εκει,λαθος σπιτι καψατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση