GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η ΚΗΔΕΙΑ της Δυτικής Ευρώπης!» Η Ζαχάροβα βάζει ταφόπλακα στην Eurovision...

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision ως «την ...


Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, χαρακτήρισε τα όσα συνέβησαν στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision ως «την κηδεία της Δυτικής Ευρώπης».

«Η Eurovision – 2024 έχει ξεπεράσει κάθε όργιο ή τελετουργική ιεροσυλία. Η κηδεία της Δυτικής Ευρώπης εξελίσσεται κανονικά. Χωρίς εκπλήξεις», έγραψε στο κανάλι της στο Telegram.Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο τελικός της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας. Νικητής αναδείχθηκε ο εκπρόσωπος της Ελβετίας, ο τραγουδιστής Nemo Mettler, γνωστός με το ψευδώνυμο Nemo, ο οποίος εμφανίστηκε με το τραγούδι «The Code».


Είχε προηγηθεί η «έξωση» του εκπροσώπου της Ολλανδίας από την τελική φάση του διαγωνισμού, ενώ, το Μάλμε συγκλονίστηκε από μαζικές διαδηλώσεις αλληλεγγύης στο παλαιστινιακό λαό, με αφορή τη συμμετοχή του Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση