GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο (δημοσιογράφος) Κώνστας! "ΝΑ ΠΑΕΙ στα 3 ευρώ η βενζίνη..."

Chris was here Εγω λεω να παει να γ@μηθεί ο Χρήστος ο Κώνστας... Ο Χρήστος Κώστας δεν επιθυμεί να φθηνύνει η βενζίνη γιατί έτσι θα πήξουν οι...


Chris was here
Εγω λεω να παει να γ@μηθεί ο Χρήστος ο Κώνστας...

5 σχόλια

  1. Γεμάτοι οι δρόμοι με ακριβά αυτοκίνητα, όλα εισαγόμενα. Η Τουρκία δίπλα μας παράγει πολλά αυτοκίνητα και κάποια αγοράζουμε κι εμείς, γιατί οι κυβερνήσεις μας έκαναν άχρηστους, φρέναραν όλοι οι εθνοσωτήρες την ελληνική βιομηχανία.
    Τώρα τα εισαγόμενα τεράστια USV και τα πολυτελή ΙΧ που κοστίζουν μια περιουσία φρακάρουν κάθε μέρα στους δρόμους και η βενζίνη καίγεται άσκοπα και μολύνεται η ατμόσφαιρα. Η αυτοκίνηση με ΙΧ έχει χρεωκοπήσει από καιρό στις πόλεις που δεν είναι φτιαγμένες για τέτοια κυκλοφορία.
    Τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι η μόνη λύση και πρέπει να γίνουν αξιόπιστα, φθηνά και εξυπηρετικά μαζί με αντικίνητρα για τα ΙΧ στις πόλεις. Και το περπάτημα και η ποδηλασία που κάνουν καλό και στην υγεία, πρέπει να προωθούνται από την Πολιτεία, ταυτόχρονα βέβαια με την απελευθέρωση και βελτίωση των πεζοδρομίων και τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλές λαλακίες λες και εσύ.
      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΜΜ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.
      Ναι γουστάρουμε να πληρώνουμε καύσιμα, ΚΤΕΟ, συντήρηση κλπ των αυτοκινήτων.
      Για πες μου πως εγώ 61 ετών θα πάω στους Θρακομακεδόνες από Πειραιά με ποδήλατο ή
      με λεωφορεία και τραίνα και δεν θα φάω 2_2+8 ώρες εργασία την ημέρα?
      Εκτός βέβαια αν θεωρείς λογικό να τρώς 4 ώρες την ημέρα στον δρόμο για μετακίνηση από και πρός την εργασία μας.
      Αυτές τις βλακείες για τα ποδήλατα να έρθεις να τις πεις αφού ζήσεις μερικούς μήνες στον Πειραιά με τις ανηφόρες 10 μοιρών και πάνω να δω πως θα τραγουδάς μετά...

      Διαγραφή
  2. Ενταξει,απο μικρος ο Χρηστακης δεν φαινοταν οτι θα γινει τοσο μαλακας,πρωτον και κυριον γιατι η οικογενεια του ειναι χρυσοι ανθρωποι.Εδω και πολλα χρονια βγαζει μια μιζερια,μια δουλικοτητα εναν χαμαιλεοντισμο.Καλυτερα,τωρα που αδυνατισε και λιγο να παει να δειξει στον ασχετο Αδωνι λιγο τενις,αν το θυμαται.Κριμα ομως.Οσον αφορα την κυκλοφοριακη συμφοριση,στην Θεσσαλινικη π.χ.αν υπηρχε ο ΟΑΣΘ του τοτε συν το μετρο δεν νομιζω να ηθελε καποιος να μποτιλιαριστει.Αλλα αυτο οι γελοιοι ειδημονες του Κουλη που νομιζουν οτι το να τρεχεις στα κατσαβραχα γινεσαι και επιστημοναςστο κυκλοφοριακο,απλα προτεινουν να πηγαινουμε με 20χλμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Περίεργες» και πάντα «σκληρές» οι δηλώσεις» Κώνστα .Αυτο που λεει για τα 3 ευρώ ειναι εκτος πραγματικοτητας και η κίνηση των ΙΧ δεν προκειται να μειωθεί.Δεν τον ακούμε ομως να μας λεει κατι τόσο αυτός όσο και οι φωστήρες του Κούλη για καλύτερα μέσα μαζικής μεταφοράς, καλύτερες αστικές συγκοινωνίες κλπ . Ο κόσμος στην Ελλαδα δεν τα πολυχρησιμοποιεί και αυτό ειναι κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΜ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ, αυτοί που βλέπεις στον δρόμο με ΙΧ δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΜΜΜ και ότι δεν τα χρησιμοποιούμε, εγώ έχω να πάρω αυτοκίνητοι για Πειραιά και ΑΘήνα δεκαετίες αλλά στην εργασία μου που είναι στους Θρακομακεδόνες πως θα πάω από Πειραιά?
    Μην ακούσω λαλακίες για 2-3 λεωφορεία τρένα κλπ που θα μου φάνε 2 +2 ώρες + 8 =12 ώρες να πάω και να έρθω την ημέρα, χρόναι ψάχνω εναλλακτικές λύσεις και δεν βρίσκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση