GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΑΝΔΑΛΟ υποκλοπών στην Αρμενία! Ο ΠΑΣΙΝΙΑΝ παρακολουθούσε τον Αρχιεπίσκοπο Μπαγκράτ...

Κατσαντώνης   Ο Πασινιαν παρακολουθουσε τον μεγαλο του αντιπαλο, τον δεσπότη Παγκράτ. Σκάνδαλο υποκλοπών στην Αρμενία. ---------------------...


Κατσαντώνης  
Ο Πασινιαν παρακολουθουσε τον μεγαλο του αντιπαλο, τον δεσπότη Παγκράτ. Σκάνδαλο υποκλοπών στην Αρμενία.
------------------------------
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αρμενίας (NSS) φαίνεται να ανακαλύφθηκε ότι προσπαθεί να εγκαταστήσει κρυφά συσκευή ακρόασης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Αρχιεπισκόπου Μπαγκράτ Γκαλστανιάν. Έχουν εμφανιστεί βίντεο που απεικονίζουν ορισμένες εξελίξεις σχετικά με αυτό το θέμα. Το πρώτο βίντεο αποκαλύπτει ήχους που μοιάζουν με χειροκίνητη διάτρηση που προέρχονται από το δωμάτιο κάτω από το δωμάτιο του Αρχιεπισκόπου Μπαγκράτ, υποδηλώνοντας μια προσπάθεια εγκατάστασης της συσκευής.
Στο δεύτερο βίντεο, αστυνομικοί και εργαζόμενοι του NSS φαίνονται να συνοδεύουν μια γυναίκα έξω από την αίθουσα κάτω από το Αρχιεπισκόπου. Ανάμεσά τους και υψηλόβαθμο στέλεχος της Κεντρικής Αστυνομίας.
Ο Αρχιεπίσκοπος Μπαγκράτ επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ότι όντως είχαν εγκαταστήσει συσκευή ακρόασης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. "Δεν προσπάθησαν απλώς, τοποθέτησαν τη συσκευή. Την ανακαλύψαμε πριν από λίγες μέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εντοπίσαμε όλα τα αυτοκίνητα που μας ακολουθούσαν και αντιμετωπίσαμε τους εμπλεκόμενους, αποκαλύπτοντας διάφορες άλλες δραστηριότητες.
Ο αρχηγός της αστυνομίας ήρθε με πολλές Αρχικά χτυπήσαμε την πόρτα με ευγένεια , αλλά πρώτα, πήγαμε να ενημερώσουμε τη ρεσεψιόν, τότε χτύπησε το τηλέφωνο του αρχηγού της αστυνομίας και του είπαν ότι η γυναίκα σήμανε συναγερμός, ισχυριζόμενος ότι προσπαθούσαμε να διαρρήξουμε. Εμείς δείξαμε το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο και επιμείναμε να ανοίξουν την πόρτα. Μετά από περίπου 1-1,5 ώρα, η γυναίκα βγήκε με μια τσάντα.
Ο Αρχιεπίσκοπος Μπαγκράτ επιβεβαίωσε ότι τα γεγονότα που απεικονίζονται στο βίντεο είναι ακριβή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση