GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ! Πλήθος κόσμου στην ολονύκτια διαμαρτυρία για τη Γάζα...

Αρχισε από το απόγευμα της Δευτέρας η προσέλευση πλήθους κόσμου, και με τοποθέτηση σκηνών, στο κάλεσμα σε ολονύκτια διαμαρτυρία στα Προπύλαι...


Αρχισε από το απόγευμα της Δευτέρας η προσέλευση πλήθους κόσμου, και με τοποθέτηση σκηνών, στο κάλεσμα σε ολονύκτια διαμαρτυρία στα Προπύλαια, με αίτημα να σταματήσει η γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα, σύμφωνα με την πρωτοβουλία φοιτητικών συλλόγων, επιστημονικών φορέων και εργατικών σωματείων στις 8 το βράδυ της Δευτέρας.

Οι διαδηλωτές σκοπεύουν να παραμένουν στο σημείο μέχρι το πρωί της Τρίτης, και ζητούν να αποχωρήσουν οι ισραηλινές δυνάμεις από τη Γάζα, να αναγνωριστεί ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος και η ελληνική κυβέρνηση να αποσύρει τη στήριξή της στο Ισραήλ. Την ολονύκτια διαμαρτυρία στηρίζουν η ΕΙΝΑΠ και η ΟΕΝΓΕ, το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και άλλες συνδικαλιστικές οργανώσεις.

Ολονύκτια διαμαρτυρία έχει προγραμματιστεί από φοιτητικές οργανώσεις και φορείς για σήμερα Δευτέρα και στη Θεσσαλονίκη με την εκδήλωση να έχει προγραμματιστεί από τις 7 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο.










Ακολουθούν φωτογραφίες από την αντίστοιχη διαμαρτυρία στην Θεσσαλονίκη, ΠΗΓΗ: ALTERTHESS






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση