GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο συμβιβασμένος Αμπάς, αποκάλεσε την Κύπρο: “Ελληνική διοίκηση της Νότιας Κύπρου”!

“ Όλα εδώ πληρώνονται ” (* Παροιμία που λέμε στην Ελλάδα - και την Κύπρο ) ...

Όλα εδώ πληρώνονται
(*
Παροιμία που λέμε στην Ελλάδα - και την Κύπρο)...

“Βγήκαν στα κάγκελα” οι Κύπριοι - κι εδώ οι “ελληνάρες”- γιατί σε ανακοίνωση του Μαχμούντ Αμπάς της Παλαιστινιακής Αρχής, χρησιμοποιείται για την Κυπριακή Δημοκρατία το όνομα που συνηθίζει η Τουρκία, δηλαδή “Ελληνική διοίκηση της Νότιας Κύπρου”!
Σε ανακοίνωση ακόμα κι αυτής, της συμβιβασμένης και… συνομιλήτριας της Δύσης και του Ισραήλ, Παλαιστινιακής αρχής, όπου καλούνται όλες οι χώρες να αναγνωρίσουν Παλαιστινιακό κράτος μετά τη σχετική απόφαση Ιρλανδίας, Ισπανίας και Νορβηγίας, αναφέρεται (κάτω):
“Αξιοσημείωτο είναι ότι οκτώ χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζουν το Κράτος της Παλαιστίνης και αυτές είναι η Βουλγαρία, η Πολωνία, η Τσεχία, η Ρουμανία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Ελληνική Διοίκηση της Νότιας Κύπρου και η Σουηδία”.
Ξέχασαν, Κύπριοι κι ελληνάρες πριν θυμώσουν, ΤΙ κάνει η Άγκυρα για την Παλαιστίνη, σε αντίθεση με την Κύπρο που έχει μετατραπεί σε “κέντρο εφοδιασμού” των Ισραηλινών γενοκτόνων, σε ορμητήριο βομβαρδισμών κι αεροπλανοφόρο κατά της παλαιστινιακής κι αραβικής αντίστασης!
Κι αυτό ήταν η … ανταπόδοση, όταν για δεκαετίες, Παλαιστίνιοι κι Άραβες είχαν σταθερά σταθεί στο πλευρό της Κύπρου!
Βέβαια, στη συνέχεια, Λευκωσία και Αθήνα, “αυτοϊκανοποιήθηκαν” με την ερμηνεία ότι … “ήταν λάθος του μεταφραστή”
Όχι, για την Ελλάδα, ΔΕΝ ανέφερε κάτι η Παλαιστινιακή Αρχή, γιατί:
- ΟΥΤΕ παλαιστινιακό κράτος έχει αναγνωρίσει η Αθήνα,
- ΟΥΤΕ προφανώς οι Παλαιστίνιοι ήθελαν να την αναφέρουν με το πραγματικό της όνομα, όπως την κατάντησαν Τσίπρας και Μητσοτάκης, δηλαδή: “Παραμάγαζο του Νετανιάχου και των Σιωνιστών στην Ευρώπη”!
"Νέος Θερσίτης"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση