GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση για την επίσκεψη Κασσελάκη στην Παλαιστίνη...

Το παλαιστινιακό ζήτημα δεν πρόκειται να ξαναγίνει η ευκαιρία του κάθε λακέ του...

Το παλαιστινιακό ζήτημα δεν πρόκειται να ξαναγίνει η ευκαιρία του κάθε λακέ του... Συστήματος για να ανέλθει στην εξουσία!
Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το ΣΥΡΙΖΑ για την προσπάθεια που κάνει για άλλη μία φορά να προβάλλει μία εικόνα υπερασπιστή-αλληλέγγυου κόμματος στον λαό της Παλαιστίνης, ιδιαίτερα μετά και από την υποκριτική επίσκεψη του βαλτού Κασσελάκη στην Δυτική Όχθη.
Ο Κασσελάκης που γεμάτος περηφάνεια λίγο καιρό πιο πριν είχε επισκεφθεί τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, ενώ πιο μετά ακύρωνε λόγω αντιδράσεων την προγραμματισμένη συνάντηση του με μέλη του AIPAC στις ΗΠΑ. Είναι ένας υποκριτής, ένα τσιράκι του Σιωνισμού και του Ιμπεριαλισμού, που ακολουθεί πιστά τα βήματα του Αλέξη Τσίπρα και της πολιτικής ατζέντας που αυτός χρησιμοποίεισαι για να παγιδεύσει τον ελληνικό λαό και να γίνει πρωθυπουργός.

Ένας συνειδητοποιημένος Σιωνιστής
που προσπαθεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως υπερασπιστή της Παλαιστίνης κρατώντας την ίδια ώρα τις ύπουλες ίσες αποστάσεις επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά και από την πρώτη στιγμή πως η παλαιστινιακή αντίσταση είναι τρομοκρατία!
Μία τακτική εναρμονισμένη με την κυρίαρχη προπαγάνδα που προσπαθεί να εξισώσει τον κατακτητή με το θύμα και χρησιμοποιεί για αυτό τόνους προπαγάνδας και στημένων ειδήσεων (πχ τους ανύπαρκτους βιασμούς γυναικών με στημένες μαρτυρίες).
Ένας συνειδητοποιημένος υπερασπιστής των συμφερόντων του Παγκόσμιου Κεφαλαίου που ηγείται ενός κόμματος που υποκριτικά στέκεται στο πλευρό της Παλαιστίνης αφού στο πρόσφατο παρελθόν έχει αποτελέσει την πιο φιλοσιωνιστική κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα, μετατρέποντας την χώρα μας οριστικά και αμετάκλητη σε προτεκτοράτο του Ισραήλ και των ΗΠΑ.
Ένας συνειδητοποιημένος Σιωνιστής που έστειλε τους πιστούς του ανθρώπους, πρώην Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και Πέτρο Παππά να καλωσορίσουν με όλες τις τιμές τον Πρέσβη του Ισραήλ στο ελληνικό κοινοβούλιο, την ώρα που το Ισραήλ είχε σε πλήρη εξέλιξη την γενοκτονία των Παλαιστινίων!

Η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη υπάρχει μόνο όταν υπάρχει γνώση και κατανόηση του τι συμβαίνει σε αυτόν τόπο από το 1948 έως σήμερα. Υπάρχει μόνο όταν συνδυάζεται με αγώνα για δικαιοσύνη και την ανάδειξη της αλήθειας. Όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια του Σιωνισμού, που τα χρησιμοποιεί για να εκπληρώσει τα συμφέροντα του και να μπερδέψει τον λαό.

Τσιράκια Συριζαίοι των αφεντικών!
Πόλεμο στον πόλεμο των Σιωνιστών!

"Μέτωπο Αντίστασης και Αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη «Γασσάν Καναφάνι»", 28/5/2024

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση