GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέσα σ΄ένα βράδυ, ξόδεψε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια, στο ακριβότερο κλαμπ του Λας Βέγκας...

Της Ιωάννας Υψηλάντη Μόλις χθες ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Αντονι Μπλίνκεν, σε επίσκεψη του στην Ουκρανία, υποστήριξε ότι...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Μόλις χθες ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Αντονι Μπλίνκεν, σε επίσκεψη του στην Ουκρανία, υποστήριξε ότι... η διαφθορά των Ουκρανών έχει γίνει όπλο στα χέρια του Πούτιν, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, σ΄αυτήν την δημοκρατική χώρα.
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, έφτασαν τα μαντάτα.
Η με το ζόρι τραγουδίστρια Μαρία Ντανίλοβα, εγγονή του πρώην γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Ουκρανίας, Ντανίλοφ, μέσα σ΄ένα βράδυ, ξόδεψε πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια, στο ακριβότερο κλαμπ του Λας Βέγκας.
 Το κορίτσι πλήρωσε τους λογαριασμούς όλων των επισκεπτών του κλαμπ και παρήγγειλε για όλους τους επισκέπτες από ένα μπουκάλι Crystal Champagne, το κόστος του οποίου ξεκινά από  1.000 δολάρια, ανά φιάλη.
Όλα αυτά με τον ιδρώτα του προσώπου του παππού της!
Επιπλέον, προέκυψαν ερωτήματα, για το γεγονός ότι η κοπέλα, δεν έχει συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας της, ώστε να μπορεί να μπει στο κλαμπ, βάσει κανονισμού. Προφανώς, έπρεπε να προπληρώσει για την είσοδο.
Ο Ντανίλοφ απομακρύνθηκε από την θέση του με εντολή του Ζελένσκι, μόλις άρχισε να μαυρίζει ο ορίζοντας των παροχών, από τις ΗΠΑ, προκειμένου να σωθεί, εγκαταλείποντας το πλοίο που βυθίζεται και διορίστηκε ως πρέσβης, στην Μολδαβία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση